sevdenuur Meryym 33+ 6 hastane cantamiz esyalarimiz hersegimiz yıkamdı hazırlandı cok sukur sadece badana ve ev temizligi kaldi oda onumuzdeki cuma hallolcak bakalim sonra sare hanimin keyfini beklicez bakalim ne zaman gelicek 💕
femme Meryym 30 u bitirdik çok şükür. Herseyi aldindi Kapı süsü ve yastık yaptircam bide ama onun dışında hiç yikanmadi temizlik falan duruyor 😀
meva_asil_moms Meryym anladım hayırlısı olsun haftana göre dr birsey söyler ben de sezaryen olacağım gün 39+2 oluyorum 5 gün sonra
Meryym ozlmm123 oh oh süper bende pişik krem aldım onu evin içinde bulamamak sinir bozucu bı o eksik 🙈
Annecim58 Meryym yarın 37.haftalik olacağım ilk oğlum 38 de doğmuştu kolay bı hamilelik yaşamıştım bu hiç öyle olmadı 🤣 doğsun diyorum bian önce abisi gibi gelir inşallah Normal doğum olacak inşallah
ozlmm123 Meryym ben büyük kızımda sudocrem aldım resmen 2 yıl kullandım ve çok memnun kaldım şimdi yine alacağım kızıma
Papatyaaa__ Meryym 29+3 den selam bende aşırı mide yanması,uyuşma,uykusuzluk, bel ve karın ağrıları😕😕😕çanta için daha erken ya mide yanmasıyla uğraşıyorum mor lahana olduk bu arada
kalbiminpariltisi 34+2 bugün ilk nst me girdim 😂😍 hastane çantamı hazırlamadım ama her şeyi yıkandı ütülendi bekliyor 😍 hastane çantasında neler olmalı kızlar