Bebegim-23 Önemli olan doktor hastane değil park hastanesi nde tanıdığım doğum yaptı bebeği susuz bırakmışlar o cihaz yok bu cihaz yok diye oyalamislar çocuk yoğun bakım da yattı devlet hastanesi yeni doktor da iyiyse neden olmasın dimi🤗
mrsyurdanur dilarakerem01 ben memnunum iyi bi dr yani rahatlatıyor konusuyor aydınlatıyor siz sormadan herşeyi . Önceki doğumumu da aynı dr da yaptm sağolsun ilgili biri
Gulsumunn_ dilarakerem01 bende ozcana beye bir kere gittim ondan once 2 3 ercin beye gitmistim hic memnun degildim siz aoru sormadan hic bir aciklama yapmiyo ayrica cocugun cinsiyeti icin iki kez gittim kendisine ikisindede kendini gostermiyo diyip detayli bakmadı ama ozcan beyden cok memnun kalmistim cinsiyetide direk gormustu herseyi detaylica kendisi anlatmisti benim sormama bile gerek kalmamisti
Sert1110 dilarakerem01 ben kazım karabekir mahallesinde oturuyorum cnm çiftlik yolu diye de geçiyo sen nerdesin
dilarakerem01 Sert1110 Şu anlık aklımda artık Yeni hayat hastanesi var ½ güne randevu alıp gidicem detaylı ultrason için 🌸
Gulsumunn_ dilarakerem01 depremden once gitmistim kendisine o zaman 4 d bakmisti ama ultrason kagidi siyah beyazdi suan emin degilim yani