tugcedoganay1 @babymomy_ ben 2. dozu da oldum ilk dozda kolum balon gibi şişti morardı biraz da ağrı oldu da ikincide birşey olmadı
Elif-kurt25 Dün gittim daha tertemiz aşısı yok dediler deprem bölgesine gitti hepsi denildi insallah sizin orda vardır 🙄
EverlerinSeher Bende de iki gün sadece kol agrısı oldu o kadar uyurken falan hani onun dışında başka bişey olmadı cok şükür
Balbebek012 babymomy_ ben iki aşıyı da oldum ilk aşıdan sonra iki gün kol ağrım olmultı bir de ebem aşı olduğum gğn için banyo yapma demişti bir ay sonra da 2.aşıyı oldum hafif geçti ağrısı olmadı
haticedmrk Bizim burda ki sağlık ocağında aşı sıkıntısı varmış ne 1 birinciyi oldum nede 2.ci doğumum yaklaştı nerdeyse kendi paramla alıp öyle de yapıyorlarmış
Bet1 babymomy_ ben olmuştum ilk hamilelikte 2 gün kolda ağrı oldu ama ateş falan olmamıştı. Doğumdan sonra da kalan dozları tamamlayıp 10 yıl koruma oluştu. Şu an 2. Hamileliğim bunda gerek duyulmadi o yüzden mutluyum 😂
ikiprensannesi__ babymomy_ bende ilk dozu 20 gün önce oldum 10 gün sonra ikinci doz var ilki ağrı yaptı baya ama ateş felan yapmadı bakalım ikinci dozu nasıl olacak
sedcak babymomy_ aynı gün duşa girmeyin çok ağrırsa üzerine soğuk kompres uygulayın çokta bişi olmuyor zaten düşünmeyin aşı oldugunuzu 🤭🤣🤣 gecer ağrısıda🤭🤭🤭
NesliMomm babymomy_ 20.haftamda oldum ben de ilk gün akşam ağrımayan başladı 2 gün kolun ağrıdı. Onun dışında birşey yok. 2. Dozu da olsam mı kararsızım 🤷🏼♀️
nefessmommm babymomy_ pazartesi ilk dozu oldum üç gün kolum ağrıdı ama bebişler sağlıklı olsun da kol ağrısı bir şekilde geçer