Edolili Çok güzel hareket ederdi bebeğim, 1 haftadır çok çok az hareket ediyor. Hiç hareket etmese hemen doktora gideceğim ama az da olsa gün içerisinde kendini belli ediyor. Çok az kıpırtı oluyor 1 haftadır anlamadım 🙄 Sizlerde durum nasıl??
Sevval0308 Edolili uyku düzeni oturuyorduk yada sana sarılır vaziyette dönmüştür 27 ve 29 da olabiliyor cnm :)
Eksijelibon Edolili bende 23 haftadayım gün içinde 2-3 kere nadiren hissediyorum ne zaman düzene girer hareketler inanın bilmiyorum bazen endişeleniyorum
Hnfe_sltan0332 Edolili bende 27 haftalık olduk deidigniz gibi 1.2 haftadır azalmıştı hareketler ama sknti yapmadım 2.3 gündür düzeldi şükür baya vuruyor arada olabiliyor böyle şeyler bence düzelir diye.dusnuyorum içiniz rahat etmezse yine doktora gidin
Edolili designermoms inşallah içim içimi yiyor hiç hareket olmasa direk gideceğim de çok çok az da olsa var ama insan birşey mi oldu ki sorun mu var ki demekten kendimi alamıyorum
designermoms Edolili ara sıra oynuyorsa korkma şimdi hareketlerini sayman için erken diye biliyorum Ama 24 saat hiç hareket alamazsan doktoruna bir danış
gulten_01 Edolili Bende 23 haftalık hamileyim 2,3 gündür hareketlerinde azalma var dün geceden beri de hiç hissetmiyorum aynı korkuyu telaşı bende yaşıyorum randevuma da daha var ebemi aradım az önce moladalar sanırım açmadı ama tekrar arayıp soracağım benimde içim hiç rahat etmiyor :(
designermoms Edolili en iyisi doktoruna bir git görün o zaman için rahatlasın ama inşallah kötü bir şey yoktur stres yapma
gulten_01 Edolili sağlıkocağında da kalp sesini dinleyen cihazlar mevcut ben konuştum ebe ile birazdan gideceğim umarım bebişlerimiz için her şey yolundadır🥹
Edolili designermoms eşim gelsinde hemen gideceğim ay aklımda kalacağına gözümle goriyim 1 saatimi alır