Canan-02 Eluf hormal olsun istiyorum bu sabah muayenem vardı 3580 gr dedi alttan muayene yaptı rahim yumuşak ama ağzı kapalı dedi inşallah açılma olur çarşambaya kadar muhtemelen olmazsa sezeryan önericek ama bekleme taraftarıyım
YaseminCanCicek21 duygusal_ 40+3 olduk hala gelmiyor herkes nezaman gelicek diye sorup dıruyor çok bunaldım artık sanki ben tuttuyorum içerde onu 😡 hareket et diyorlar bütün gün ev işidir durmuyorum zaten sanki garet esince doğuma gidicem 😑
ElifTzl YaseminCanCicek21 Valla hareket merdiven hurma vs hepsi yalan😂40+4 gunde 12bin adim benim oglan gelmiyor salı sezaryanla zorla alcaz artik😂Milletin agzi susacak nihayet😡
Deletedmom_116 Canan-02 üç hafta ond egiden bebisle bendede sancı ağrı Hersye var açılma yok ilerlerse sezeryan snairim😥 37+4 İri bebek
Canan-02 Deletedmom_116 ben hemen kabul etmicem sezeryanı suni ile başlatıp epidurali düşünebilirm belki inşallah normal olur
Z72r47asel Canan-02 Onlar geleceği zamanı bilir doktor cuma gününe kadar kendi gelmezse suni sancıyla doğum gerçeklesecek dedi ama ben hiç suni sancıyla doğurmak istemiyorum inşallah suni sancıya gerek kalmadan kendi gelir minik prensesim 🥰
Deletedmom_116 Canan-02 Ben riske atmam sanırım oneririlerse Çünkü az uz değil çok önde benim bebiş inşallah kalbimizden geçen olur
Cihangirmom duygusal_ bizde 36+6 olduk ben 23 mayısa gün aldım sezeryan için alt karın bölgem de hep baskı ve acı var geçmeyen enfeksiyon hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde alalım insaallah yavrularımızı 🙏
Cey53 Musfer 38 haftalık oldum henüz doktorum çatı muayenesi yapmadı 🥴 yapması gerekmiyor mu? Kontrole gidince soracağım çatım dar mı geniş mi belli değil
Musfer Cey53 yani benimki yaptı vajinal doğum icin catımin uygun oldugunu söyledi dün şart olan bir muayene değildir belki