Sinemekee duygusal_ 37 olduk belimde fena bi ağrı var ama neyin ağrısı bilmiyorum vallahi gidesim de gelmiyo doktora 🥺
Esilasukran23 Bendde 39+2 yim yalanci kasilmalar disinda bisey yok. Ne yapacagim bilmiyorum 2. .dogumum bide ilki 41+2 de suni sanci ile dogurdum.
Nidanurr 37+6 doktor suyumun azaldığını ve beklemeyi onermedigini söyledi 🥺 bu suyu arttirmanin bir yolu yok mu yada benim yüzümden mi azaldi cok hareketli bir hamilelik gecirdim hic yatmadim🥺
Sulezeynep Nidanurr iki güne bir havuç suyu bebeğin suyunu artırabilir biraz azalma vardı bende doktoe haftada iki kere havuç suyu iç dengelenir demişti
Musfer 2prensesannesiiii bizim de 37+3 bugün doktor kontrolü var çatı muayenesi yapacak bugün. Vajina bölgeme arada bicak saplanır gibi ağrılar oluyor sancı böyle Bi şey mi acaba 2.dogumu olan anneler sorum size🙏
Annecim58 Musfer canım leğen kemiği genişliyor çünkü vajina ağrısı o yüzden birde bebek assagi kanala iniyor sa onunda ağrısı dir.
Cey53 Musfer 38 haftalık oldum henüz doktorum çatı muayenesi yapmadı 🥴 yapması gerekmiyor mu? Kontrole gidince soracağım çatım dar mı geniş mi belli değil
Fatma027 Beigebaby Merhaba aynıyız sizinle. Bebeğe iri dedi. Birde ödemim var. Bundan dolayı dedi diye düşünüyorum. Salı günü tekrar gideceğiz haftaya. O günde sezeryan gününü verelim dedi. Ben bu riski alamam dedi
Fatma027 Deletedmom_116 Öyle canım sen ne düşünüyorsun sezeryan için ? Doğum kanalında bile değilmiş benim senin nasıl ?
Deletedmom_116 Fatma027 Benimki kanalda Gireli bı haftayi geciyo ama gelmedi daha sezeryan istemiyorum tabi zorda kalırsam El mahkum 😥
GokceMom_ duygusal_ 37+5 haftalık hamileyim kızım olucak benımde hıc belirttim yok sadce bır ıkı kere karnım sertlesmıstı aralıklarla nstye gırdım sancı fln hıcbısey cıkmadı benım kızımında daha gelmeye niyeti yok 🥰hayırlısıyla sag salım kucagımıza alalım ınsallah 🤲🤲❤️
Canan-02 Eluf bende 38.3 oldum sancım var ama açılme yok benimde çarşambaya kadar beklicez sonra diğer ihtimalleri düşünürüz dedi
Deletedmom_116 Canan-02 üç hafta ond egiden bebisle bendede sancı ağrı Hersye var açılma yok ilerlerse sezeryan snairim😥 37+4 İri bebek