Adapte34 Canan1346 yaptık bıçak çıktı 😂 şuan 20 haftalığım bir kere doktorum net göremiyorum yanıladabilirim kıza benzettim detaylıya gir muhakkak dedi bizim muallakta ama bütün hurafeler rüyalarım ve hisselerim erkek diyo 😂
Canan1346 Adapte34 hahah banada 14. Haftada kiz gbi dendi suan detayliya gidiyorum bakalim bi kizim var rabbim gonlumuzdekini nasip tsin hayirlisiyla bendede bıçak cikti ama bakalım kızıma hamileyken hep erkek bebek görüyordum rüyalarımda bunda hep kiz bebek gordum bakalim ne olacak sağlıklı olsunda kiz da bizim erkek te rabbim herkesin kalbine göre versin
Adapte34 Canan1346 bende aynıyım😂 kızımda kız gördüm kız oldu bunda hep erkek görüyorum bakalım dediğin gibi kızda bizim oğlan da 😂 yinede rabbim iki meyvesini de tattırsın
Zln2152 Canan1346 kaynanamlar başta yapınca dalga geçtim böyle şey mi olur dedim böyle şeylere inanmam normal de ama bıçağa oturdum erkek dediler hepsi gerçekten de oğlum oluyor artık tesadüf mü doğru mu bilmiyorum 🤷♀️ 😂
hilalsercek Canan1346 Ben kendi kendime yüzük testi yapmıştım orda kız çıktı makas bıçak testi yaptılar bıçağa oturdum erkek çıktı 15 haftalıkken doktorum kız gibi ama kendini göstermiyor detaylıda tam belli olur dedi 2 hafta sonra detaylım var bakalım hangi hurafe doğru çıkacak 😂😂
Sareee39 Ben verdim kocama makasla bıçak git dedim sakla Yastık Altına gelip oturcam sonra makasa oturdum makas kızmış ve dün öğrendik bir kızımız olacak inşallah 🌸🥰 hurafe ama eğlenceli bence Çin takvimi de yaptık o erkek ama tutmadı 😂