Nurkarya Canan1346 ben yaptım erkek çıktı ama çokta inanmıyorum haberim yokken yaptılar bakalım sağlıklı olsunlarda cinsiyeti hiç önemli değil
Sevval0308 Canan1346 şaka gibi bütün hurafelerdedede makas bicakta da kız çıktı kızım olacak insaallah 🤎
Havvaca Biz eşimle yaptık. Eline verdim makas bıçağı dedim git kırlent altına sakla 😂 sakladı peşine gidip oturdum bıçak çıktı. Oğlum oluyor 😂
Ipektoss26 Bana iki farklı kişi yaptı bende tuttu benim yaptığım iki kişinin de doğruydu 🤭 bende pek inanmam eğlence amaçlı yaptık ama
Canan1346 inci_tanesi ayyyy ne guzel bu cok tutuyormuş ya arkadaşıma 24. Haftaya kadar kiz dediler kaynanasigil bunu yapmış hep erkek cikmis 26. Haftada öğrendi erkek valla olabiliyor demekki yada tesadüf mü bilemiyoruz ama rabbim herkesin gönlündekini versin insallah ya
Canimucizem Canan1346 annemlerde eğlence amaçlı yapmıştı hem makas hemde yüzük testi hepsi yanlış çıktı çin takvimide aynı şekilde hepsi kız çıkmıştı ama oğlum oluyor 😂
Canan1346 Banada dun arkadasim yapti bakalim detayliyi bekliyorum erkek çıktı bendede ay sağlıklı olsunda insallah binkizim var birde oğlum olsun hayirlisiyla rabbim herkesin gönlüne göre sağlıcakla versin insallah
Canan1346 Adapte34 canim sen görmeden bir arkadasin yada ailenden biri yastığın birinin altına bıçak diğerinin altına makas koyacak sonra sen gelip habersiz ona oturan makasa oturursan kızmış bıçağa oturursan erkek mis yap bakalım 😄
Adapte34 Canan1346 yaptık bıçak çıktı 😂 şuan 20 haftalığım bir kere doktorum net göremiyorum yanıladabilirim kıza benzettim detaylıya gir muhakkak dedi bizim muallakta ama bütün hurafeler rüyalarım ve hisselerim erkek diyo 😂