beyzacmvrc Tugceeeeeee1 ben İstanbul dayim burası da İstanbul Bağcılar daymis 2 günde falan geldi galiba yinede
Tugceeeeeee1 beyzacmvrc valla sipariş verdim bı cesaretle normalde asla almam böyle siteden ama 😂😂😂 inşallah sizinki gibi güzel gelir
Kahveseverr Melisiniz1205 Adet fiyatı ne kadar peki internet sayfasından baktım yazmıyor instgram hesabım da yok
Tatli-cadim2023 ballikedii teşekkür edrrim fikir için gerçekten herşeyi kendimiz tasarlayaboliriz bayıldım her şey kendimiz yapabiliriz bebiş doğduktan sonra kendim yapcam herşeyimi iyikibtanidim sizi
ballikedii Tatli-cadim2023 rica ederim ne demek umarım istediğiniz gibi şekil bulursunuz sizde Pinterest en iyi örnek bunun için mutlaka bakın 🙏🏼
tazegebe58 beyzacmvrc bubble mum kutusu ve süslemelerini nerden aldınız acaba bende kendim yapmak istiyorum
beyzacmvrc tazegebe58 bubble mum ve kutu gardrops fower satıcısı Kurdeleleri falan da tuhafiyeden aldım. Gold pleksiyi n11 den sipariş verdim Fiyonklarin ortasına bugün yarım inci aldım onlarla da suslicem daha bugün aklıma geldi 😊
tazegebe58 beyzacmvrc çok güzel olmuş emeğinize sağlık. Kucağınıza huzurla sağlıkla alın inşallah yavrunuzu ☺️