Busradenizli Haziran anneleri dogumunuzun günü belli oldu mu 🌸🥰 Bizim Haziran 5 yada 12 si dedi doktorumuz şuanda 35+5 hamileyim ☺️
Tire35 Busradenizli sağlıkla kucağınıza alın inşallah biz de tam 33 haftalık olduk ultrason da 23-29 haziran yazıyor bakalım şu an için normal gözüktüğünden tarihimiz yok 🥹🥹
Sedoscum Busradenizli benim 29 günüm kaldı 35+6 haziranın 10u olarak gösteriyor ama erken gelebilir dediler Sağlıkla huzurla neşeyle dualarla gelsinler inşallah 🤲🏼🥺🤍
Likayolcusu Busradenizli bizimde bi tarihimiz yok ama haziran sonu gibi olur büyük ihtimalle 30+6 ikiz gebeyim 38/39u görmeyiz büyük ihtimalle 🥰
Nesrin_2362 Ipek_2017 günler herşey aynı 🥲👌🏽bende. Sezeryan olacağım .ama benim ilk biraz endişe ve korku yok değil 🥲
Karaezgi Bizde 35+5 haftalığız doktor net Bi tarih söylemedi uygulamaya göre en geç 11haziran herşey yolunda ama benim gibi sıkılan varmı hamilelikten 🤣bide kızlar son haftalarda benim gibi kaşıntı basan varmı aranızda uyku durumunu zaten hiç açmıyorum 🤷♂️
Ozlemclskn Karaezgi ayaklarımla yeri tepiyorum kaşıntıdan. Göbeğim inanılmaz derecede kaşınıyor.bebek yağı, sudo krem , buz yok hiç bir şey fayda etmiyor
M-Alparslan Busradenizli bizimde 15 Haziran inşallah benim doğum günüm ile aynı olacak kızımın doğum günü 🥰
Serapp777 34 e gırdık bgn 39 a grdgmzde 16 hazırana denk gelıyo ama bn sanmıorm o kdr beklemez gbı tam tarhmz belli değil henuz