Zamaneanne Busakturk sağlıkla gelsin inşalah :) kız diye tahmin edenler keseye göre mi yaptı acaba benim de 7 haftalık keseye göre tahmin yaptırdım erkek dediler belli değil tabi :)
Busakturk Zamaneanne 7 haftalık tahmin cok erken ki anladım ki tahminlere göre değişiyo neye göre dediler hiç bilmiyorum ☺️
Zamaneanne Busakturk ya bende cinsiyet belirleme melek diye sayfa var instagram da ona tahmin yaptırdım 7 haftalık keseydi erkek dedi. Bir oğlum var kız olsun isterim bunda bakalım öğrenmedik daha cinsiyet i hayırlısı artık :)
Dudu1988 Zamaneanne bende baktirdim eltimi ve arkdslrimizi bildi beni bilcekmi bakalm haftaya ogrenicem
Kbra_9 Zamaneanne ya bende dün baktırdım ona banada erkek dedi 6 ve 7. Haftadaki görüntüye göre söyledi bende kız çok istiyorum ama bakalım doğru çıkıcakmı. Burdan birininki yanlış çıkmış kız demiş erkek çıkmış acaba bizimki tutucakmı
_Kubraaa_ Busakturk hayırlsı olsun. Konuyla alakasız ama o zıbın nerden? Çok beğendim bende oğluşuma alayım😀
Busakturk _Kubraaa_ ay kırıkkale ilinde ulusağ bebe diye bi magazan bi pembe bi mavi aldım hangisi çıkaraa diye anlık :)
Sultan-124 Haftamda cinsiyetine erkek dediler şuan 20. Haftadayım tekrar doktora gittiğimde kesin kız dedi aynı doktor bunu yapan kafam karıştı detaylı ultrasonum var salı günü gittiğimde sorsam söylerler mi belli olur mu bebeğimin cinsiyeti
Busakturk Sultan-124 bence belli olur ya çok nadir de olsa böyle durumlarla karşılaşılabiliyo bence söylerler ya
Avril Aysegul57 bacağını mı kapatıyor ki? Ben daha önce fetal dna ile öğrenmiştim 12 de ama 15 te ultrasonda da gördük bacak arası baya baya belli oluyor artık 15. Haftada
Busakturk Aysegul57 11+4 de doktorum tahminde bulundu ama emin olmaz diye söylemdi 12+6 da gördüm dedi emin oldu öyle söyledi doktoruma güveniyorum ama nasip kısmet hersey saglıklı olsunlar 🫶 her bebek hemen göstermeyebilir