HanifeAsya Havvaca bende beyaz tenkitim ama bende maşallah çok belirgin 😀 alt tarafta vardı ilk haftalar şimdi göğsümün oraya kadar bir çizgi oldu benimde göğsüm kararmadı mesela bizim burada çığıt düşmesi denir kahverengi kısım kuzenimde göğsünü kaplamıştı resmen
Havvaca HanifeAsya yaaa benim göbek bembeyaz ama göğüs kömür gibi oldu hahahahah öncesinde göğüs ucu kısmı belli bile olmazdı tenimle aynı renkti resmen şu an kapkara 😂
sekiz AslanMerak Babysgt Semaazz HaA Meryeemceee Aysegulinanc Tansuisik aysegul_46 SelmaBulut kayra21 Baharrr9041 Merve9898 olivia77 17sen gulsahk93 Minaesra Havvaca Havvaca Sevval0308 HanifeAsya Bellabells dilay_06 Havvaca HanifeAsya BirTim gamzecak Rwerdst krdgzmm cauuv1 bebisim09_09 Mre Havvaca Sen5155 arsamveannesi Daisy0000 Zeyzey055 Bet1 BurcuArya35 Kediler Kızlar hepinize geri dönüşleriniz için teşekkür ederim. :) Dediğiniz gibi kişiden kişiye değişiyor, ben de esmerim gölge halinde çıktı 13. haftada. Çok şaşırdım ama hoşuma da gitti ondan bana bir iz olması :)
Bellabells sekiz 33. Hafta daha çıkmadı. Bu saatten sonra da çıksa da çok kalmaz 😂.ilk gebeliğimde bu aylara çoktan çıkmıştı benim
HanifeAsya Havvaca işte herkesin bi yerine bişey yapıyor hormonlar yüzde leke yapmasında diğer yerler önemli değil 😀 yüz lekesi geçmiyor görümcemde baya var alnında yanaklarında
Havvaca HanifeAsya ayy benim arkadaşın yüzü çok kötü olmuştu kırmızı kırmızı kocaman doğum anında eşi de girdi yanında annesi oğluna saçlarını yüzüne sür doğum anında lekeleri geçer demiş eşi sürmüş geçti şu an yüzü bebek gibi.
krdgzmm sekiz benimde çok erken oluştu :) esmer tenlerde daha erken oluştuğunu okumuştum. Hatta gittikçe uzuyor 34 haftalığım şuan göğsüme kadar uzadı diyebilirim 😀
Sen5155 sekiz bende de 12- 13 gibi çıktı bende hatta internetten bakmıştım benimkide çok erken gibi gelmişti ama kişiden kişiye değişiyor demekki
Bet1 sekiz benim ilk hamilelikte hiç çıkmadı. 30+4 haftalık hamileyim şimdi belli belirsiz altta değil üstte birde bir çizgi hissediyorum 2 gündür çıkacak gibi
BurcuArya35 sekiz ben 16 dayim yok şuan kızımda da 20. Haftalari geçince çıkmıştı sanki sonlara doğru
Kediler sekiz bende de o haftalarda çıkmıştı, esmerim. 25. haftadayım şimdi, daha da belirginleşti. Hoşuma gidiyor gördükçe 🥰