sekiz Kızlar selam 13. Haftadayım, o çizgiden oluştu ben de. İnternetten araştırdım da, 20. Haftada çıkar diyo ama ben de var nası oldu bu😂 Yaşayan var mı
sekiz AslanMerak Babysgt Semaazz HaA Meryeemceee Aysegulinanc Tansuisik aysegul_46 SelmaBulut kayra21 Baharrr9041 Merve9898 olivia77 17sen gulsahk93 Minaesra Havvaca Havvaca Sevval0308 HanifeAsya Bellabells dilay_06 Havvaca HanifeAsya BirTim gamzecak Rwerdst krdgzmm cauuv1 bebisim09_09 Mre Havvaca Sen5155 arsamveannesi Daisy0000 Zeyzey055 Bet1 BurcuArya35 Kediler Kızlar hepinize geri dönüşleriniz için teşekkür ederim. :) Dediğiniz gibi kişiden kişiye değişiyor, ben de esmerim gölge halinde çıktı 13. haftada. Çok şaşırdım ama hoşuma da gitti ondan bana bir iz olması :)
Tansuisik sekiz 33.haftadayım gittikçe kalınlaşıyor bende ama takmıyorum her zaman mı hamile olacağız 🫶🏻☺️
aysegul_46 Seninki erken çıkmış baya 20 haftalıklarda çıkıyor genelde bide teni esmer olanlarda çıkıyor beyaz tenlilerde çıktığını duymadm hiç
Baharrr9041 kayra21 ay ne çok sevindim bu yoruma benimde ilk gebelikte de çıkmadı 19 haftalık oldum bunda da yok demekki tek değilmişim 😂
olivia77 37 haftalığız çizgi mizgi yok bende 😃 ha çıktı ha çıkıcak diyr bekledim ama gelen giden yok bu saatten sonra da çıkmaz herhalde
Minaesra sekiz benimde erken çıktı fakat sadece üst tarafta 😂 şuan 32+5 hâlâ üst tarafta var alt tarafta yok bu saatten sonra da çıkar mı belirsiz 😂
Havvaca Beyaz tenlilerde çok olmazmış o çizgi esmerlerde daha çok çıkarmış öyle duymuştum ben peynir gibiyim bembeyaz o çizgi yok bende 27+5 bugün
HanifeAsya Havvaca bende beyaz tenkitim ama bende maşallah çok belirgin 😀 alt tarafta vardı ilk haftalar şimdi göğsümün oraya kadar bir çizgi oldu benimde göğsüm kararmadı mesela bizim burada çığıt düşmesi denir kahverengi kısım kuzenimde göğsünü kaplamıştı resmen