RNurr AdaKaranfili Ay kanala giryor diye mi acaba çok meraklıyım birazdan kontrole giricem sorucam doktora bilgilendiririm canım senide
RNurr Poyrazlina12 Sordum canım doktora kanala girmeye zorladğı için öyle acıyormuş normalmış yani bir sorun yok ☺️
RNurr Gebeanne45 Sordum canım doktora kanala girmeye zorladğı için öyle acıyormuş normalmış yani bir sorun yok ☺️
RNurr bsrguneri03 Sordum canım doktora kanala girmeye zorladğı için öyle acıyormuş normalmış yani bir sorun yok ☺️
RNurr AdaKaranfili Sordum canım doktora kanala girmeye zorladğı için öyle acıyormuş normalmış yani bir sorun yok ☺️
AdaKaranfili RNurr ya şükürlər olsun.bir sorun olmasında . Sağlıkla gelsin. Bir kaç gündür alt kısma baskı var. Popomda bile hiss ediyorum haraketini. Sizliyor suan bile karnim
RNurr Gzoo Sordum canım doktora kanala girmeye zorladğı için öyle acıyormuş normalmış yani bir sorun yok ☺️
RNurr AdaKaranfili İşte hepsi kanala girmeye çalışmasıymış canımm.Aminn bütün bebişler sağlıkla gelsin inşallahhh
RNurr Htc- Sordum canım doktora kanala girmeye zorladğı için öyle acıyormuş normalmış yani bir sorun yok