Deletedmom434 Deletedmom15257 2350 doğdu kuzum 8 günlüğüz en son perşembe sağlık ocağında bakıldı 2440 tı 🙈
Kbrsoy Deletedmom434 Ben de 36+4te Doğum yaptım prematüre olduğumuzu bilmiyordum :) Benim de kutlu olsun öyleyse :)
Deletedmom434 Kbrsoy kutlu olsun kuzucum 37 den öncekiler öyle sayılıyor 2 gün eksiğiz prematüre annesi sayılıyoruz😊
Rasev Deletedmom15257 beni nasilda unutdunya🙈Rabbim sağsalim yetisdirmeyi nasib etsin evlat acisi yasatmasin inşƏallah❤️
Deletedmom15257 Rasev ayy cidden sende vardjn demi k.bakma cnm 🤗💪allah savascilari bizlere bağışlasın
Kbrsoy 2960 doğdu benimki. Kuvöze girmedi ama Doğumda yuttuğu suyu atamadığı için küçük bi sıkıntı oldu. Çocuk doktoru 4 5 saat gözetim altında tutucam kuvöze girip girmeyeceğine karar vericem dedi. Çok şükür girmeden geldi yanıma ama o 4 5 saat bile geçmek bilmedi bana.
Ay_se Deletedmom15257 Oğlum kuvözde 32+1 doğdu bize dua edin lütfen 😇 Allah herkesin evladını annesine babasına bağışlasın.
Deletedmom15257 Ay_se allah yardimciniz olsun inşallah sende sağ salim alır ebe giderisiniz insallah cnn.