peri5860 bence kafanıza bu kadar takmayın illaki insan düşünüyor bende düşünüyorum çünkü eşimin kuzeninin çocuğu otizmli ailesi aşırı ilgili suan 5 yaşında 2 yıldır konuşmaya başladı. Genetik test yaptırdılar ne annesinde ne babasında genetik hiç birsey çıkmadı yurt dışlarına kadar gitti testleri Ayrıca kızından saç teli kaka testi herşey alındı yok yani hiçbir sebebi. Sadece İstanbul’da profesör bir doktor ciddi paralar döktüler testler için vücuttaki ağır metallere kadar bakıldı gebelikte diş ağrısı çekmiş son ay o iltihap vücuduna yayılıp bebeği etkilediğini söyledi. Antibiyotik de kullanmamış doktoru vermiş. Bende hamilelik boyunca enfeksiyon dan çok antibiyotik kullandım 4 kutu falan doktorum hep içtiğin ilacı değil bebeğine geçecek enfeksiyonu düşüneceksin derdi. Anlatmıştım bende kuzenimizin çocuğu otizmli diye doktorum bana 20 yıllık doktorum bu otirizim son yıllarda yaygınlaştı ilaçla bağdaştırılamaz kanser hastası gebem bile vardı kemoterapi aldı almak zorundaydı dedi. Söylediğim kuzenimizşnde kendi halasının gelini korktukları için folik asit hamilelikte vitamin vs hiç bişey kullanmadı bi ara folik asit otizm e sebep oluyor diye saçma sapan paylaşımlar yapıldığı için eksikliğinden onun oğlunda hidrosefali tanısı koyulmuş folik asit eksikliğinden oluşan hastalıklardan bakabilirsiniz. Yani gerçekten herşey imtihan rabbim evlatlarımızla onların sağlıklarıyla imtihan etmesin