Ruru41 Bugun 6 haftalık olduk… Ama ben ilk transfer sonrası hafif bulantı yaşadım sonrasında bulantı olmadı. Sıkıntılı bir durum yoktur demi? Benim gibi bulantısı olmadan hamileliği devam eden var mı?
esnyz14 Ruru41 Tabii ki var hamile olunca mide bulantısı yaşayacaksın diye bir kural yok 25 haftalığız ve bir elimin parmağını geçmez mide bulantısı yaşadığım zamanlar. Korkmayın pozitif düşünün🦋
[silindi] Ruru41 20 haftaligim ne bulanti ne kusma ne bas dönmesi hic bir klasik belirtiden olmadi bana :)
queenmerve Ruru41 37 haftalık hamileyim bir gün olsun yaşamadım herkeste her belirti olacak diye bir şey yok. Olmaması çok büyük avantaj hatta 🙃🙃
Ruru41 anneoluyoruuumm16 queenmerve [silindi] esnyz14 Ayy çok teşekkür ederim. Tüp bebek olup ağrıdan başka belirti(kasık ve vajinal) hissetmediğim için ne basdonmesi ne mide bulantısı tedirgin oldum. Şaşırdım da üstelik. Çok sagolun canlar 🤰🤱😍💞💕💖💋 sağlıkla gelsin bebislerimiz
bendeanneoldum_ Ruru41 benim hiç bulantım olmadı sadece arbaya binerken bide bir iki kere ilaç içtim diye bulandi onun dışında hiç bulantım olmadı çok şükür gayet iyi geçti
[silindi] Ruru41 cinsiyet durumlari hic belli olmuyor öyle seylerle cin takvimi erkek dedi benim icime de oyle doguyordu kiz oldugunu öğrendim bulanti filan da hic bisey olmadi biraz hurafe o soylentiler
esnyz14 Ruru41 Benim kızım olacak nasipse. Belirtilerle cinsiyetin pek alakası yok, sağlıcakla alın kucağınıza inşallah
Kalendermesrep Ruru41 21 haftalık oldu bebek. Henüz hiç yaşamadım. Bu bir dezavantaj değil avantajdır korkmayın.
Nidabade Ruru41 20 haftalık gebeyim ben de mide bulantısı değilde 13. Haftaya kadar mide yanması yaşadım hiç kusmadım şimdi gayet iyi durumda midem
Mthn21 Benim ikinci gebeliğim ilkinde ilk 3 ay mide bulantısı hat safhadaydı şimdi 7. Haftadayım hiç bişey yok çok şaşırdım cinsiyete gelince ilk bebeğim erkekti şimdikini bilmiyorum ama mide bulantısıyla alakası yok bence
Dodomoms Ruru41 7.hafatada yoktu sonra bir başladı 16 hafta oldu hala var ağzımda ki iğrenç yaydan hiç söz etmim bende seviniyordum olmicak diye aamaa