Papiiii Lugnos01 rvet kahverengi ola bilir okudum cankm ama sumuksu bisey degil bendeki adet oncesi sokulme olur ya camur gibi oyle biseydi koyu lahverengi
Lugnos01 Minisanne12 bende düzenli olmasını beklicem sancının su falan gelmezse daha gitmem hastaneye
Minisanne12 Lugnos01 36dan itibaren her sancıda acile konuşuyordum ama biseh çıkmıyordu. Son gidişimden sonra çok şükür dogurudm😅
1erkekkannesiiii Lugnos01 sancı varmış çocuk kanala girmiş kafasını dayamış 1 cm açıklık. Nst de doğum sancısı ama ben hissetmiyordum maalesef. Gittik ve bunu duyunca hemen yatış yapıldı :(
Minisanne12 Papiiii 36dan itibaren sürekli doktordaydim her sancıda. Ha geldi ha gelicek diye o yüzden bu haftalar önemli zaten bekleye bekleye 38+6da dogurudm😄
Lugnos01 Minisanne12 benimde yalancı sancım çok oluyor karnım taş gibi oluyor kasılıyor sadece düzenli değil bakalım bugun ufak ufal dk tutuyorum
Lugnos01 Minisanne12 valla benim ki çok beklemeyecek gibi geliyor nişan da geldi bir iki haftadır böyle sancılarım
Minisanne12 Papiiii nişan olabilir bundan sonra sancılar başlarsa takibe al canm eli kulağına bebis 💖🤭
Minisanne12 Lugnos01 o zaman öyleyse eli kulağında bebis geldi gelicek ama sancılarını takip et düzene girerse tamamdır 🌸
Papiiii Lugnos01 yani birde az onceki lahverengi kokusuzdu simdi gelen bildigin kan kokuyor afedersin nisandir herhalde anlamadim valla