Lugnos01 Az önce nişanım geldi ara ara belimden vuran regl ağrısı gibi var ama düzenli değil siz nişan geldikten ne kadar sonra doğumunuz başladı 🥹
Papiiii Lugnos01 nasildi nisanin?Bende bugün doktordaydim 37+1im cati muayenesi oldum kahverengi camurumsu akinti geldi benden boyle jöle gibide degil camur gibi bisey daha gelmedi sonrasinda ama anlamadim.
Minisanne12 Papiiii bende öyle bisey gelmişti kahverengi mi kan mi anlamadım ama ertesi gün doğum oldu
Eluf Papiiii canım Dr alta baktığı için kan geliyor bende her hafta geliyor çatı muanesnde sonra olur normal o
Lugnos01 Papiiii iki damla pembe kan gibi iç çamaşırıma gelmiş peçeteye silince de tam sümüksü pembe akıntı geldi sizin ki de nişan olabilir kahve de oluyor diyorlar çatı muayenesinden dolayı da olmuş olabilir
Papiiii Minisanne12 jöle gibi sumuksumuydu cunku bende sumuksu degil camur gibi kahverengi biseydi adet oncesi sokulur ya oyle biseydi catidan dolayimi yoksa nisanmi anlamadm sancim yok ama
Minisanne12 Papiiii bende de sabahına gelmişti ama düzensiz sancı oluyordu aynı gün içinde dayanamadım özele gittim sıfır sancı şok oldum😅 çatı muayesi yapıldı sonra bi sancı başladı bi başladı ertesi gün doğuma gittim 🤭
Lugnos01 Minisanne12 bende düzenli olmasını beklicem sancının su falan gelmezse daha gitmem hastaneye
Papiiii Lugnos01 rvet kahverengi ola bilir okudum cankm ama sumuksu bisey degil bendeki adet oncesi sokulme olur ya camur gibi oyle biseydi koyu lahverengi
Minisanne12 Papiiii 36dan itibaren sürekli doktordaydim her sancıda. Ha geldi ha gelicek diye o yüzden bu haftalar önemli zaten bekleye bekleye 38+6da dogurudm😄