Dilrubamm Nurcuk_111 işallah Rabim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin hiç merak etme sen tek değilsin bende öyleyim bizim gibi olan onlarca gebe yine rabime şükürler olsun
Dilrubamm Melike_4949 merhaba siz n’aptınız da geçti şimdi bende sıkıntı oldu yine geldi buldu beni öldüm ya
Melike_4949 Dilrubamm gerçekten hiç bir şey yapmadım kendine kendine geçti nasıl oldu bilmiyorum 🙏tekrar tekrarlar belki bilemeyiz piskolojik destek alabilirsiniz
Dilrubamm Ebrunn_trn merhaba ıstagramınız var mı bana yardımcı olsanız bende aşsam bu durumu lütfen bitti demişken yşne geldiler
Ebrunn_trn Dilrubamm bende sejin gibi idi. Rahatlıyordum unursamazdim ama gelinceye yere gide sığmqzdim Rabb’im kimseye vermesin
Dilrubamm Melike_4949 psikoloğa psikiyatriye gitmediniz mi sizin ki nasıl geçti bi mazereti yoksa bana anlatsanız beynim durmuyor hiç bir zaman tekrarlanıyor günde bir defa bazen iki defa
Melike_4949 Dilrubamm yok hiç gitmedim hayatımda stresi çıkardım sonra kendiliğinden geçti eşimde destek oldu 🤲
Melike_4949 Dilrubamm sosyal medya kullanmıyorum canım hayır çocukluğumdan beri var hamilelikle birlikte azaldı ama seninki ileri derece galiba benim o kadar ileri derece değildi yani
Dilrubamm Melike_4949 Hm tamam Allah razı olsun işallah bazen gidiyor çok iyiyim bazen de çok kötüleşiyorum konuşacak birini arıyorum