deletedmom01 lkayRazgatLolu simdi baska hastaneye gttm detayli yapan doktora anlattmda adam baya sasirdi gel bakalim bi dedi bakti bisy yok oldugunuda sanmiyorum dedi . 20.haftada gl dedi. 2li testimede bu dr bakmsti gyet iyidi birazda olsa rahatladm
lkayRazgatLolu deletedmom01 ohh iyi şükür bari bak bişey yokmuş 🤗 sen stres yapma gebeliğin mutlu güzelll geçsin🤗
Askmeleyi reflesha ben devlete gitdim detayliya perinatolojiye ama bakmadi bana diyo radyolojiye git ve gec kaldim dopplere anlamiyorm yani
deletedmom01 lkayRazgatLolu icime su serpildi resmen ama detayliyi genede yaptircam 😊 .gercekten insan evladinin canina bisey olmasina dayanamazmis bu durum bile beni korkuttu allah yardimcmz olsun hepimizn😊
lkayRazgatLolu deletedmom01 evet detaylı yaptır bende pazartes yaptırıcam yine bi korku var ya bişey olursa die ama dualarla ayaktayız rabbim hepimizinkini korusun inşallah🤲🏼
Didemalkanendik Kendini yıpratma bosuna benm dr um oğlumda bu bebekte sıkıntı var demişti kafayı yemiştim günlerce en sonundq özel perinatologa gittim böbreklerindee kum varmıs sadece oda sıkıntı değil dedi bosuna günlerimi ağlamakla geçirdim
Pambuk Detaylıda zaten söylerler. Doktorunda demiş göz yanılması veya alet kaynaklı olabilir diye. Banada doktorum kilosunu söylerken hep diyor benim ölçümüm bu ama daha kilolu veya zayıf olabilir diye. Bence hiiiiçç korkma sakin ol.
Alinmavi deletedmom01 olasilik uzerine dusunup bebegi de kendinizi de strese sokmayin. Ayrintili ultrasonda ciksa bile doguma kadar duzelebilir hele bi durun sakin olun pozitif dusunun gecer diye dusunun yanlistir diye dusunun hatta dusunmemeye calisin kendinizi eglendirin. Eger ki oyle bir durum netlesirse dualarimiz sizinle. Doktorlar da geregini yapacaktir guzel dusunmeyi kaybetmeyin. Ama simdiden ya oyleyse diye uzulup bebege zarar vermeyin.