Medine05yasar Papatyaaa__ ya ben zaten 1 aydır mide yanması cekiyorum arada eşime diyorum limon sıksam da içsem belki tamamen yakar bir daha yanmaz diyom eşim izim vermiyor
Medine05yasar Papatyaaa__ Bari birden yakar diye benim midemde başlıyor yanması boğazıma kadar yanıyor sanki yara gibi cnm
Papatyaaa__ Medine05yasar ben normal yemek yesem tuzu az ekşisiz ağzıma yemeği götürdüm an yanmaya başlıyorum😕😔
Minis122 Medine05yasar 3 zor gibi sanki 27+2 hafyaligim 5 gundue aksamlari araliksiz mide yanmasi basladi zaman gevmiyor gibi geliyor
Medine05yasar Minis122 Bende 25 haftalık hamileyim ama 1 aydır mide yanması çekiyorum cnm ne zaman gececek
Sena00 Medine05yasar son üç ay hiç geçmiyor bence mide yanması ayak yanması en beteri tuvalet 🤦♀️ bidaki hafta son üçüncü aya gecicez daha önce bildigim için şimdiden sıkılmaya başladım bile heleki sıcağın ortasına geliyor 😒
Medine05yasar Sena00 ya öyle oluyormuş ben 25 haftalık hamileyim sezaryan olacagım icin tansiyonum yükseliyor diye 34 haftalık alalım diyor fakülte oda temuz oluyor
Sena00 Medine05yasar aramızda bir hafta var bende 26 haftalığım bizimde temmuz sonu sağlıkla gelsin bebeğiniz 🌻
Eda_okur0110 Medine05yasar bende böyle düşünüyorum neden bitmiyo bu 2.ci trimester 1 daha çabuk bitmişti banada zaman geçmiyo😌