Medine05yasar arkadaşlar 25 haftalık hamileyim 2 ci trimestere bitmedi daha en uzun 2 mi yoksa 3 cü trimesteremi sanki günler hiç geçmiyor banamı öyle geliyor yoksa sizde benim gibi mi düşünüyorsunuz
27ozlem Medine05yasar ben de 2. trimesterdeyken biran önce 3 e geçeyim diyordum hiç geçmiyordu sanki. 3 çok zor diyenler abartıyor diyordum ama inanki abartmıyorlarmış cidden çok zormuş ben 33. haftadayım gün sayıyorum resmen ama daha çok var🙄
Sevval0308 Medine05yasar bir ve iki ışık hızıyla geçti sanki 31 deyiz asla geçmiyor 3. Trimester ve ilk.iki de prenses gibiydim şimdi kül kedisi 🥹🫂
Tugraseda Medine05yasar bu benim 2. Gebeliğim bi yanım hemen doğsun istiyo bi yanım korkuyo beni ne bekliyo bakabilicek miyim yetebilicek miyim. Oğlum ilkokula başlıycak iki telaş aynı anda nasıl olucak falan kafamda deli sorular korkular
Medine05yasar 27ozlem günler azaldıkca bence size öyle geliyordur bebişi biran önce benim ve diger hamile arkadaşlarımız gibi kucagınıza almayı ve almayı istiyoruz
Medine05yasar Sevval0308 😂 sanki 3 daha hızlı gececek gibi bana öyle geliyor neden kül kedisi benim bilmem gereken birşeylermi var
Sevval0308 Medine05yasar ben kulkedisiyim canım son trimesterde bel ağrısı miğde ağrısı agirlasma. İlk iki de hiç bir belirtim yoktu
Papatyaaa__ Medine05yasar midr yanması 3trimestrda daha çok oluyor benim midem yanıyor hala😢😢artı bel ağrısı karın ağrısı sırt ağrısı ayağım kolum yüzüm şişti gecelerim zehir oldu uyuyamıyorum çok kötü 3trimestr biıdiğin hamilelikten tiksindim
Medine05yasar Papatyaaa__ yaa arkadaşım 7 veya 8 ayda biter diyor mide yanman onun sadece 1 ay sürmüş mide yanması
Papatyaaa__ Medine05yasar herkes aynı değil ki onda 1ay sürmüştür sende belki 3ay sürcek benim çevremdeki herkes 3tr zor geçiriyor🤦♀️bende dahil
Tugraseda Medine05yasar eder eder ama benim korktuğum iş yükü değil. Oğlum hem okula alısmak zorunda kalıcak hem evdeki yeni düzene kardesine🥹 ondan korkuyorum
Balbebek012 Medine05yasar ilk bebek olunca zaman geçmiyor ama 2.brbekse zaman geçiyor benim 2.bebepim 27 olduk bile 💃
Medine05yasar Papatyaaa__ ya ben zaten 1 aydır mide yanması cekiyorum arada eşime diyorum limon sıksam da içsem belki tamamen yakar bir daha yanmaz diyom eşim izim vermiyor