Zehra-12455 34. haftada suyum azalmaya basladı 2 günde bir kontrole gidiyodum bi keresinde doktorum ameliyat günü bile ayarlamistı 36+4te tansiyondan dolayı sezeryan oldum. Havuc suyu sıkıp iciyodum

Zehra-12455 katı meyve sıkacağı aldim bi tanıdığimdan. Dısardan almayla baş edemedik hemde her zaman bulamadik

Zehra-12455 ay ağlama bana da öyle dedi 38 3 olduk havuç suyu bende içtim işe yaramadı karpuz ye karpuzun etkisi buyuk yediğim hafta iyi dedi bıraktım yine az dedi kendinin üzme 3 lt su iç deveci armutu havuç suyu ve Karpuz ye etkiyi göreceksin

miraninannesi_ ya dün başka hastaneye gittim Kızıltepe cihanpol hastanesi orda çok iyi bir doktor var bana suyun var dedi kim sana bunları dedi dedi ama bebeğin biraz küçük dedi 15 günlük geride bol bol su et yoğurt Yemen lazım dedi dedim riski varmı şuanlık dedi yok korkma sadece bebeğin hareketlerini kontrol et sürekli ama geçenlerde gittiğim doktor da özel hastaneydi kadın bana dediğini bırakmadı yemin ediyorum iki gündür kötü rüyalar görmekten uyuyamıyorum sürekli rüyamda hasta olduğumu görüyorum düşünmekten psikolojikmen baya çöktum 🤦🏻‍♀️

Zehra-12455 işte benim de çıkıp iniyor değişebiliyor nerde gidiyorsan hep ona git farklı doktor kafa karıştırır makinadan makinaya da değişir yok korkmana gerek yok hareketine dikkat et ve kontrole sık git bişey olmaz ben 8 7 hafta geçti benimde öyle böyle idare ediyor :)

Zehra-12455 bnm 27. Haftada azaldı hemde bnm sınırın altındaydı 7 8 hafta hastanede kaldım ama sadece kan ve net ile takibime yapıldı orda ekstra hicbisey yapmadılar ha birde 10 gunde bir ultrasonla bakti doktor. 37dede dogum yaptım. Korkma kendini yoracak hicbirsey yapma bol bol havuç ye evde suyunu sıkıp ic birde deveci armudu faydalı suyuna demişlerdi. İçtiğimiz suyun hic fudasi olmuyor dedi doktorama yinede srn bol bol su iç

Zehra-12455 yok direk Migros’tan aldım . Orda sokulmuş havuç suyuyla karışık meyve suyu var . Direk ordan alabilirisiniz

Bana da doktorum suyun azalmış dedi 38.haftadayim suni sanciyla dogumu baslatacagini soyledi 2 gün sonra ;( suni sanciyla normal doğum yaoan var mii

Zehra-12455 benim 30. Haftada azalmıştı hatta erken doğum riski olabilir diye ciğer geliştirici iğne oldum 2 doz doktorum günde 2 bardak taze sıkılmış havuc suyu önermişti en az 3 lt su ve tuzu kes demişti 15 günde normale dönmüştü suyum 39+5 de planlı spinal sezaryen oldum ☺️

Zehra-12455 babada dediler aynı şekilde 5 aylıkken suyum azaldı durumum çok cıddıydı bebek yasıcak mı yasamıcak mı kararsızdık su azaldığı ıcın doktorlar %90 zihinsel engel bu çocuktan bı beklentın olmasımcdedıler daha sonrasında aldırmamı söylediler ben ıstemedım günde 4. Litre falan havuç suyu içtim her hafta kontrole cagırdı doktor başka bı doktora görmeye başladım unıversıtedekı doktorlar psikolojımı bozmuşlar dı gittiğim doktor tutabıldıgımız kadar tutacağız dedi 34 haftaya geldik alalım dedi rıske atmamak için bebegım doğu erken doğmasına rağmen kuveze girmedi bi sıkıntı yok çok şükür yürüyor suan ve doğum gününü kararlastıgımız gün suyunda çoğalma oldu bı tık doktor bana ayağa kalmayı yasaklamıştı sadece tuvalet ıhtıyacı ıcın kalkıyordum bide bol su içtim çok şükür rabbım bilir en doğrusunu sen içini ferah tut fazla ayakta kalmamaya çalış bol bol dinlen sol tarafına yat sureklı demıstı benim doktorum sende öyle yapp

Zehra-12455 havucun suyundan bahsediyorsanız kendınız sıkıcaksınız katı meyve sıkacağında makine yoksa olan birinden ödünç alın ben öyle yaptım benm makinem yoktu