merhaba ben 1 kez idrar enfeksiyonu sebebiyle gittim normalde özele gidiyorum ama mecbur kalınca gittik, hayatımda böyle acımasızlık görmemiştim. gelen kadınların hepsi hamile ve herkesi azarlıyorlar küçümsüyorlar kimsede sesini çıkarmıyor, ben kabul edemedim. sonuclarımı almak icin 2 saat bekledim ve en sonn tartışarak doktorun yanına girdim doktor pratisyen hekimdi çok tatlıydı ama inanın kadın hemşirelerin (benim gördüklerim) işlerini o kadar sevmeyerek yaptıkları belli ki. bu insanlar size keyiflerinden gelmiyor sağlık bu can taşıyorlar ona göre muamele edilmesi gerekirken herkesin içinde senin bebeğin yaşamla bağdasmaz alınması gerekli niye buraya geldin vs gibi acımasız cümleler kuruluyor. ben hala duyduklarımı kabul edemiyorum ve lütfen eğer gerçekten küçük bile bir birikiminiz varsa özel hastaneye gitmenizi tavsiye ederim. çünkü sağlık herseydenn önce geliyor ve can taşıyoruz herseyı merak ediyoruz korkuyoruz bize detaylı ve güzelce açıklama yapacak doktorlar gerekli. anadolu hastanesi muayene ücreti 465 tl idi murat kadıoğlu, doğum 9000 di ama zam gelecekmiş henüz bilmiyorum. tercih tabiki sizin ama ben deneyimimi yazmak istedim🙏🏻 umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız🫶