Yakut16 Kızlar transferim var bu ay bu ilaca başladı doktor rahîm kalınlığı kaç olunca transfer oluyor
Omerikra Yakut16 bende transfer asamasindayim canim en son kontrolum de10 gun kullandim 10 ml olmustu .5 gun sonrasi icin transfer gunu verdiler. Bu surecte yine devam ettim ilaca .suan da transfere gidiyorum:))
Hnd3535 Yakut16 8-10 üzeri olunca transfer günü veriliyor ortalama 18-20 günü buluyor ilk 1hft sabh akşam kullandım sonra günde 3gectim. 2transferimde bu şekilde gerçekleşti
Mucizemibekliyorum_ Yakut16 forumda dikkatimi çeken isimlerdensin inşallah gönlünce olur yüzün güler. Kaçıncı denemen
Hnd3535 Yakut16 bugun 6.günüm henüz test vermedim 10.günde vereceğim pazartesi yani Bende öyle cok heycanlıyım rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin tüm isteyenlere 🙏
Mucizemibekliyorum_ Yakut16 sizin neden olmuyor. Benim de bir aşılama 2 tüp olmadı bakalım bundan sonrası nasip
Sibelsibos Yakut16 banada vermişti 11 olunca 1 Mayıs’ta transfer oldum yarın da test günüm hala kullanıyorum
Glcndrsn Transferden önce başlıyosunuz ilaca yaklaşık 20 günü buluyor transfer süreci transferden sonrada iciliyo eger tutunursa 8.Haftaya kadar iciliyo ilac