Deletedmom_53 Benim de başımdan aşağı yukarı aynı şeyler geçti. Sürpriz bir hamilelik yaşadım, daha ne olduğunu anlayamadan 6 buçuk haftalıkken evde düşük yaptım. Kanama olduğu için doktora gitmiştik. Fitil ve iğne kullanmama rağmen düştü. Bir seneye yakın korunduk sonra kimyasal oldu. Bir ay ara verdik sonra yine kimyasal oldu. Doktorlara gittik, testler yaptırdık. Hafif düzeyde kan pıhtılaşması çıktı. Oksapar iğne kullanmama rağmen 9 haftalık bebeğimin kalbi atmadı ve kürtaj oldum. Eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum ocak ayından beri. O kadar çok test yapıldı ki… Testlerde hiçbir sorun gözükmüyor. Eşimden de bazı testler istediler, onlarda da sorun yok. Son olarak rahim filmi istediler. Yarın rahim filmi çekilecek. Okuduğum kadarıyla siz zaten rahim filmi çektirmişsiniz. Rahimde perde, herhangi bir şekil bozukluğu ya da yapışıklık olması da düşüklere sebep olabilir. Biz bir de sperm dna hasar testi yaptırdık. Normal sperm testinden daha farklı bir testmiş. Henüz onun sonucu çıkmadı. Spermlerde dna hasarı varsa da böyle erken haftalarda düşükler olabiliyormuş. Devlette her hastanede yapılmıyor bu test. Bu testi de bir araştırın derim.