Umut2 Merhaba arkadaşlar Dün akşam 5 te yaptığım test silik çıktı , bu sabah tekrar denemek istedim ve tek çizgi çıktı ikiside aynı test fakat dün ki testin yanında hcg yazıyor köşesinde bugünkinde hiç bir şey yazmıyor marka da aynı sizce ne olabılır
Umut2 Merhaba arkadaşlar Dün akşam 5 te yaptığım test silik çıktı , bu sabah tekrar denemek istedim ve tek çizgi çıktı ikiside aynı test fakat dün ki testin yanında hcg yazıyor köşesinde bugünkinde hiç bir şey yazmıyor marka da aynı sizce ne olabılır
babymomy_ Umut2 bence acile gidip kan verin . Hamilelik için derseniz yapmazlar. Karnım ağrıyor reglim gecikti bide de o zaman bakarlar 😇
Elifkskl Umut2 qnasayfada sol üst köşede üç çizgiye tıkla orada var resim yükle. Resmi yükleyim aşağıdaki çıkan bağlantıyı kopyala buraya yapıştır cnm
betmet2018 Umut2 bendede aynısı çıktı bence git kan ver hamilesın bence hamile olmasan silik çıkan çizgi dahada silik çıkabilirdi olmasa cıkmazdı
Aslan10 Umut2 bu testler geç algılıyor kan tahlili ver daha güvenilir olur buna göre hamilesin bende 2 test yaptım pozitif 1 tanesinde çıktı 4+ 5 haftalık hamileyim
naz_ozz Umut2 kaç saniye içinde çıktı bende bi ara gebe değilken yapmıştım bu marka 3 defa silik çıktı başka marka yaptım o tek çizgi çıktı bu markayı bir daha almam dedim 3 defa silik çıkıp gebelik yoktu sonra gebe olduğumda tek çizgi çıkan testi aldım direk 2 çizgi çıkardı yani bu marka yanıltıcı başka marka alın
Umut2 naz_ozz 2 3 dkka içinde çıktı bebe tıme markası ucuz bişi eczaneden aldım olmadı tekrar başka yaparım dediğiniz gibi
betmet2018 Umut2 tamam ama sonucta görseldekı testin çift çizgi diğerinde neden öylr cıktı bilmiyorum ama musaıtlık durumunda kan ver seninde için rahat eder
Aslan10 Umut2 acile git kasik ağrısı mide bulantısı var de hamilelik şüphem var diyince doktora hcg düzeyine bakıyor direk