1sumeyye1 Kızlar günaydın elimde düğünden kalma 200 bin ₺ lik altınım var sizce nasıl değerlendirebilirim yatırım yapmak istiyorum bir nevi çoğalması için biseyler mi alıp satılır şöyle helal yoldan önerisi olan var mı
Gzmklnncc 1sumeyye1 araba ve arsa en güzel yatırım diyebilirim altından daha çok artıyor ama şuan için ihtiyacınz yoksa bozdurmayın akrabamız kuyumcu gram altın 1800 ü geçecek dedi🤦🏼♀️
Balbebek012 1sumeyye1 şu an altını boz durursan çok pişman olursın bozdurma yaz geliyır düğün mevsimi demek altın demek altın yükselir elindeki de yüksekmiş daha çok kar edersin araba alacaksan bile bekle altın yüksek ken al ağustos sonu gibi
minnakbebem 1sumeyye1 bence en güzel yatırım altın bırak öyle kalsın ben şu an zamanında almadığım için çok pişmanım çok arttı gitti artık zor almamız
Hatice_123456 1sumeyye1 bazı galericiler o parayı ikiye katlıyor senin paranı alıyor ev arsa alıyor satınca sen hem o paranı hemde komisyon alıyorsun tabi güvenilir bir emlakçı bulmak lazım
Mavidunyamm Gzmklnncc Ya benimde altinlarim var eşim araba alalım diyor ama cesaret edemiyorum. Bizim şansımıza alırsak araba fiyatları düşer diye korkuyorum 🥴
1sumeyye1 Hatice_123456 Evet güvenilir ve insanların hakkını yemeyen birini denk getirmek lazım 🥰 değerlendirecegim bunuda🙏🏻
Bathy21 1sumeyye1 bankadan altın hesabı açın altın ne kadar değerlenirse kazancınız o şekilde olur çünkü evde altın tutmak zor hemde tehlikeli ben evlendiğimin ertesi günü yaptım 1 buçuk senede %150 kâr ettim şu dönemde tl’de para tutmak çok manasız zaten uzmanlar yaza gram altının 1700lere çıkacağını söylüyor
1sumeyye1 Syma_07 Al sat olarak söylüyorsunuz anladım mesela aracı alsam kullanmicam kapıda yatacak araba piyasası yükselince tekrar satış
doga21 Mavidunyamm inan bana bende aynı senin gibi düşünüyordum 1 sene bekledim o zaman aldığımız araç 150falandı düşer dedik düşmedi aksine çıktı sonra dedim neyse ihtiyacımız var yarısı altın yarısı kredi 250ye bi araç aldık aracımız suan 650 oldu giden altınımı yerine koyduk. 650liralık bir yatırım olarak düşünürsek kredi çerez parası gbi oldu
Gzmklnncc Mavidunyamm biz 2 ayda 2 katı kar ettik altından daha çok kazanıyor yani altının 2 katı fiyatı şuan arabayı satıp altın yapacak olsam
berceste5155 1sumeyye1 düğün sezonu açılmışken bir de seçim arefesi hiç bir şey yapmayın altınınız altın olarak kalsın yaz sonuna doğru yapın planınızı