fztanne_ guzelanne01_ Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bana da dua edin de hissettiğim olsun 🤦🏻♀️
123blogggh Başından beri erkek hissettim rüyamda bile gördüm 13. Haftada kesin kız dediler dün detaylı ultrasonum vardı erkek olduğunu öğrendik
Deletedmom_43 fztanne_ Bunu ben de merak ediyorum. İlkinde hep kız gibi gelmişti. Kız oldu. Rüyamda bir kız bir erkek görüyordum. Şuan erkek zannediyorum hep. Rüyamda da sürekli erkek görüyorum. Bakalım ne olacak? 🤗
fztanne_ Deletedmom_43 inşallah içinizden geçen olur. Ben de sürekli rüyamda görüyorum erkek diye bakalım. Ne zaman öğreneceksiniz
Deletedmom_43 fztanne_ Ben istesem öğrenirim. 29 haftalık. Kendim baktırmıyorum. Doğumda nasip olursa. ☺️
Gizemmiray35 fztanne_ benim kendime karşı hissim yokmuş onu öğrendim artık😂😂bütün arkadaşlarıma hissettiklerim tuttu kendim de yok ☺️hatta bi de o kadar çok güveniyordum ki hislerime erkek isimleri bile hazırdı😂😂
fztanne_ Gizemmiray35 dediğiniz gibi ben de herkese ne hissettiysem çıktı. Kendimde de bekliyorum artık 🥺
Denizinci fztanne_ kızımı erkek hissediyordum, şimdi erkek bebek bekliyoruz bunu da kız hissettim. Bende ters işledi hisler. ☺️ ya zaten iki ihtimal var birinden biri tutacak 🙃 bu konu tamamen rastlantısal bir süreç.😂