ruken_yaz Merhaba,benimde yaşım 32 değerim 0,49 du.Doktor tüp bebek dedi direk ama evlendim,10 gün sonra hamile kaldım kendiliğinden.Ama tabi ben öncesinde 3 ay boyunca yumurta kalitesini artıran takviyeler kullanmıştım,etkisi illaki olmuştur
Okder62- Ladyss Benm amh 0,50 di doktorum bebek icin cok zor olur tup bebek yapariz dedi fakat biz hep korunmustuk ilk denemeyle hamile kaldim ben ve doktorum sasirdik o yuzden her zaman umutlu ve olumlu dusunun tup bebek icin acele etmeyin once deneyin dua edin sonrasi mucize olur allhin izinle🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ruken_yaz Enen benim ne kullandığımı söylemem doğru olmaz,seni yönlendirmek istemem ama doktoruna sorarsan bu tarz vitamin takviyeleri var,işe yaramaz derse de siz yazın ben denemek istiyorum diyin.Ve bence denerken aynı zamanda bu takviyeleri de düzenli en az 3 ay kullanın
Guzelanne3435 Enen yas 29du 6 ay icndr felan hamile kalamazsan emriyonu dondur vs konuştu doktor bende hiç olumsuz düşünmedim dediklerini Allaha bıraktım dogum kotrl hapı kullandı hatta 5ay felan sonra denemeye başladım 1 sene olmadı belki doktorun konuşmasından snra korunmaya bıraktıktan snra 3.4 ay icnde hamile kaldim ekstra hcbsey kullanmadim
Birhayalimvr Ladyss insallah canim ya senin kac yumurtan cikmisti amh 0.97 olmasina ragmen w yumurta bana cok az geldi ya