1anne2bebek__ ilknur97 ister mi ister. Öncesi ve sonrası hiç bişey yapmicam kendimi yormicam o gün doğmasın 🤲🤣
1anne2bebek__ ilknur97 benim bu 2. Hamileliğim. İlki eşimin tarafından ilk torundu. Ve 1 yaş doğum gününde kaçtı başka ile gitti kaynanam 😀yani bırak buna doğum günü yapmayı ilk torunda doğum gününde yoktu bile.
Cihangirmom ilknur97 evet valla geçmiyor her gün gününü beklesin sabretsin diyorum o kadar özel ki bi yandan da bir an önce kavuşmak 🥲
ilknur97 Cihangirmom vallahi ben başından beri o kadar zorlandım ki yalan değil bir an önce bitsin istiyorum artık birde depremden dolayı eşimden ve evimden hep ayrı kaldım şimdi bi an önce doğsun evimize dönelim diyorum
Nursaygi ilknur97 25 değil ama 18 Mayıs var olur mu 😁 Çokça heyecan, biraz stres, mutluluk ortaya karışık duygular. 🥹🫶🏻😍😍
ilknur97 Nursaygi çok iyi olur hem de tecrübelerini paylaş bizimle mutlaka korkularımızı hafiflet aşırı güzel bi doğum hikayen olsun ❤️🙏🏻
1anne2bebek__ ilknur97 aynen öyle canım. Rabbim evlatlarımızı yanımızdan ayırmasın bizleri birbirimize bağışlasın inşallah🤲🫶🏻
Cihangirmom ilknur97 canım geçmiş olsun vallahi zor psikoloji olarak falan insaallah tez zamanda yavrunla eşine yuvana kavuşursunuz ya insanın kendi düzeni gibisi yok bide evlenince eşi