Zeynep1601 Kubracigimm tamam canım çok teşekkür ederim gayet güzel görünüyor bebeğinizle mutlu günlerde kullanın 😍🌸
tostperisi İlk ikisini beğendim ama pahalı oldukları için tabi ki ucuz olanı aldım siyah olanı o da güzel geldi şansıma eşim saplarını terziye sağlamlattı hatta keşke kopsa da ilk iki fotodakinden birini alsam diye bekliyorum😄
Elvan77 tostperisi bende resim atmayı bilmediğim için arkadaşın ilk attığı resimdekini alıcam spor çanta gibide duruyor çok hoşuma gitti bnmde 😊
Bet1 Syma_07 bende aldım dün geldi fotograftakiyle birebir aynı değil. Ama zaten çok pahalı bir şey de değil idare eder iade etmedim geri
mrwkrks Kubracigimm bende de aynısının yeşili var iç hacmi gayet ideal ve çok kullanışlı içinde alt açma örtüsü bile var termal gözleri ideal bende çok beğendim kararsız olan arkadaşlar varsa diye yazmak istedim
Kubracigimm mrwkrks güle güle kullanın sizde. Bende kalitesini çok beğendim , baya güzel geldi. Normalde puredu almak istiyordum ama o çok pahalı geldi hemde bu ona göre daha çok termal çantalı.
Ayser42 Syma_07 aynısından aldım ama sonu hüsran gibi görselini atabilirim çok kalitesiz gibi geldi bana
Elvan77 tostperisi evet evet oysho muadili gerçi buda pahalı ama bn oyshodan daha çok beğendim bunu çünkü onda termal göz yok bunda var 😇