emir_01 ocak ayinda benim zorumla tedaviye baslamistik bende hersey normal cikinca esimden sperm testi istendi morfoloji degeri 0 cikti daha sonra urolog takviye gidalar verdi ve bu arada varikoseli tekrar cok az nuksetmis deoremden dolayi ilaclari yarim yamalak kullandik evdede degildik eve gectik kullandik yarisini derken ilaclar bitti ve almadi alalim diyorum hele dur acele etme diyor yasimiz 31 ikimizinde 9 yil bitecek 10 a girecek evliyiz artik cok yoruldum gecen ay kimyasal yasadim dun tekrar adet oldum yine olmadi argik ilac alalimda demiyecegim bi akil verin bana lutfen bebegimiz yok ve bugune kadarda kendi istemedi uzun oldu kusura bakmayin
MelikeBulut emir_01 eşinle açık açık konuş çocuk mu istemiyor yoksa tedaviyi mi kabul etmiyor inşallah tez vakitte olur bebeğiniz
emir_01 Aysee1123 bazen okadar sinirimi bozuyorki ne yapmaya calistigini anlayamiyorum ben pkosdan ve tuyden dolayi dgum.kontrol kullanmistim hep ona bhane buluyordu baskasi olsaydi hemen hamile birakmistim.dedi okadar cok zoruma gitmistiki lafi bikac ay sonra o laftan sorunun kendinde oldugumu ogrendik
emir_01 Gamze_cnky ben bende sorun vardir diye gittim herseyim temiz cikti onu yonlendrdi dr oda suan hic tedavi olasi yok
emir_01 MelikeBulut amin insallah tedaviye ilk bas olumlu bakti simdi ilaclar biteli cok oldu halen almadi
Pamuk emir_01 32 yaşındayım 13. Senede yani bu sene kendi kendime hamile kaldım.Umudunuzu yitirmeyin lutfen🤲
YaseminBatrk emir_01 alah yardımcınız olsun. Esin istemiyorsa bir şey diyemem. Neden istemediğini açıkça sordunuz mu hiç. Yaş olarak çok geç bir yaş değil eşinizi kasdetiyorum ama evlilik süreniz uzun. Yani ne desek boş hakkımızda hayurlisi olsun inşallah
YaseminBatrk YaseminBatrk sizin de yaşınız 31 miş sizin yasiniz da çok geç değil. Olmuyorsa vardır Allah’ın bir bildiği inşallah en güzel hayırlı zamanda bebeğinize kavusursunuz
Beybicik emir_01 Bence açık açık eşinize kızmadan, onu üzmeden sorun. Çocuk yapmak istiyor mu istemiyor mu? Veya şöyle bir durum da olabilir. İlaç kullanmak, tedavi görmek gibi şeyler psikolojik olarak kendini yetersiz hissetmesine mi neden oluyor?
emir_01 Beybicik beni asagiladi dgum konrltrol hapindan olmuyor baskasindan olur dedi vazgecmedi ama ilaclarida almiyor
Aysee1123 emir_01 O laf söylencek bir laf değil elbette zorunuza gider çok kaba ve bencil bir eşiniz olduğunu düşünüyorum. Sorunun sizde olmadığı anlaşılınca hatırlatsaydınız keşke o lafını ona. Belkide ilaçları kullanmama sebebi durumu kabullenememesidir
Melike_14 emir_01 şuan o kadar çok sinirlendim ki kendime denilmiş cesine sinirlendim o nasıl laf yaaa bende senin gibiydim verikosel tedavi istemiyor su şu zaman diye diye beni oyaladı oturdum bitsin ben yuva kurmak istiyorum ikimiz bir yuva yada aile olamıyoruz dedim herşeyi konusup güzelce bitirmek istemiştim tamam dedi sonra gece geldi tamam Melike istediklerini kullanicam dedi alldik mfk ilaçlarını ve sonuclarimiz çok güzel döndü bizeAllah yar ve yardımcın olsun. Çocuk için bırakacağım diye düşünüyordu ama düşünsün düşüncesi bile umrumda değildi inan beni tüketmişti umrumda değil kim ne düşünüyorsa düşünsün sen de düşün çocuk için evet seni bırakıyorum yaa dedim bizde sorun olsa çoktan kapının önüne koymuşlardı benide çok şükür Rabbime yok iyiki sendede yok bacım üzülme bazen korkutmak lazım adamları ciddi ciddi şekilde
nebakiyonkomikmi emir_01 Ne demek başkası olsa hamile birakiridm şimdiye kadar ne kadar kırıcı bir cumle yeri geldiğinde sizde söyleyin başkası olsa çoktan hamile kalırdım diyin ki anlasın ne iğrenç bir cümle kullandığını bence erkeklik gururuna yediremiyor ilaç kullanmayı kendini eksik görüyor iyiki sorun sizde değilmiş yoksa o kocanın lafları çekilmez olurmuş
xbebegimx emir_01 proxeed plus diye vitamin var ondan alsin kullansin esin. Elini tasin altina koyacak boyle yaparak senin hakkina da girmis oluyor.
emir_01 xbebegimx burdan okuduklarimla bu sizin dediginiz ilaci zeucit maxigo bunlardan birini al dedim hele bakim deio ne acelen var alirix dio bundan onceki aldigimiz ilaclar 2500 tlydi alfi ilk seferinde dr 3 ay kullanacaksiniz dedi banada vermisti
emir_01 Aysee1123 kirici ve bencil ama oda bana sen bencilsin diyor hatirlatmadim eminimki hatirlamistir hatirlatsaydim küserdi eminim rabbim iste ama cok ah aldi evliyken okadar cok ah aldiki ayrildiklari kisiler hep beddua ettiler