Yagmur75 bendede 5. Haftada basladı 2 gün sonra 13 olcaz hala devam 😅

Yagmur75 gelir merak etme 😅 gelemzse de şanslı say kendini 3 hafta henüz herşey için çok erken asıl macera 8 sonrası başlıyor 😑🤭

Yagmur75 daha çok erken çünkü 5 6 haftalıkken başlıyor ama herkesde olucak diye bişey yok tabiki umarım olmaz çünkü çok zor

@momlife10 5 nisan adet tarihim 😂4 günüm gecikti bende kan tahlili verdim hamiş olduğum ortaya çıktı 😂😂👼🤰🏻

Yagmur75 belirti için daha çok etken 🙂 6. hafta civarı başlar genelde

Yagmur75 kese 5 haftada karindan gözüküyor. 3 hafta için belirti olmaması çok normal daha bebek yok ortada kalp atışı olduktan sonra oluyor bünye meselesi yine.

Yagmur75 öncelikle hayirli olsun sanki geçenlerde post acmistiniz bebek isteyenler bölümünde görmüş gibiyim net değil anımsama tabi ☺️7 haftadan sonra başlıyor bende öyle oldu bu gebeligimde 14 haftada bitti şükür

Yagmur75 hele bacım bismillah 😂😂6.7 haftalık ol bir kusmalar mi dersin uykumu dersin ne ararsan geliyor

Yagmur75 daha dur yeni başlıyosun😁 genelde 8-9haftalıkkenn başlar
Ama başladığındada nezaman biticek diycen😁😁

Yagmur75 8 haftada başladı 17 haftaya kadar sürdü çok zor zamanlardı şuan 29 haftalık olduk şimdide mide yanması var 😂😂

Yagmur75 daha çok erken çünkü bende ilk öğrendiğimde bi şeyim yoktu 6.haftada başladı ama çok kötü değilim

Yagmur75 3. Haftada hiç yoktu ama iştahsızlık vardı 5-6 da bi başladı 12 deyim hala var 😂

Yagmur75 ilk haftalar bende çok iyiydim 8. Haftadan sonra başladı umarım böyle rahat devam edersin

Yagmur75 Ah bacım benim 7+6ya kadar, aaa çok iyi hiç bir bulantım cok hamileliğim cok iyi geçecek diyordum, ertesi sabah gözümü açar açmaz lavaboya koşturdum 10+3 olduk halendaha var bulantı 🥺

5.haftada başladı 10.haftadayım bir fiil mide bulantısı ,koku hassasiyeti ,halsizlik çekiyorum umarım olmaz öyle şeyler benim gibi 🤦‍♀️