cahilelafanlatamazsinyorulmaa Yagmur75 herkes mide bulantısı veya diğer belirtileri yaşayacak anlamına gelmiyor o yüzden korkmayın endişelenecek bir durum yok zamanla bazı belirtiler çıkıyor ortaya 😊
Avril Yagmur75 6. 7. Haftalarda da böyle demeniz dileğiyle 🙏🏻😀 çok erken bebeğin kalbi atmaya başlayana kadar belirti olmuyor zaten
M1994 Yagmur75 ben de 7.haftadan sonra basladi belirtiler ve butun belirtileri yasadim resmen 12.haftaya kadar
Puhu_ishak Yagmur75 gelir merak etme 😅 gelemzse de şanslı say kendini 3 hafta henüz herşey için çok erken asıl macera 8 sonrası başlıyor 😑🤭
Naz1616 Yagmur75 daha çok erken çünkü 5 6 haftalıkken başlıyor ama herkesde olucak diye bişey yok tabiki umarım olmaz çünkü çok zor
Yagmur75 @momlife10 5 nisan adet tarihim 😂4 günüm gecikti bende kan tahlili verdim hamiş olduğum ortaya çıktı 😂😂👼🤰🏻
Ozge56 Yagmur75 kese 5 haftada karindan gözüküyor. 3 hafta için belirti olmaması çok normal daha bebek yok ortada kalp atışı olduktan sonra oluyor bünye meselesi yine.
Evafor Yagmur75 öncelikle hayirli olsun sanki geçenlerde post acmistiniz bebek isteyenler bölümünde görmüş gibiyim net değil anımsama tabi ☺️7 haftadan sonra başlıyor bende öyle oldu bu gebeligimde 14 haftada bitti şükür