neslihanbayram Kızlar ben çatlak kremine bir türlü karar veremedim bir tanıdığım vazelin önerdi hiç kullanan var mı aranızda? 🌸
Aysee1123 neslihanbayram Lierac vs gibi pahalı kremleri kullanmayı düşünmüyorum ben, yakın bir arkadaşım onların içinden geçti ama yinede çatladı iyi bir krem olabilir ama ben almayacağım. Doğal yağları karışım yapmayı düşünüyorum
ZeynepAsyaAnnesi Vücuttan vücuda değişiyor inanın herkese etkisi değişiyor Ben kantoron yağı ve zeytinyağı sürmüştüm hiç bir krem almamıştım
Feyzaclk adatuna yorumlarında öyle demiyor ama 😂 trendyolda yani. Ben de lierac aldım ama bitmek üzere . Duştan duşa sürüyorum. tekrar almak istemiyorum çok pahalı zaten 2 ay kaldı doğumuma
Aysee1123 neslihanbayram Kayısı çekirdeği, badem, susam, sarı kantaron yağı gibi. Onların faydasını göreceğimi düşünüyorum araştırdım öyle karar verdim bakalım 😂
Aysee1123 neslihanbayram Bi tanıdığım kullandı onda yapmadı herkeste olucak şeyler değil bu tür şeyler ya hiç onu düşünmedim bile. Ama önemli olan herhangi birşey sürmek değil önemli olan düzenli sürmek öyle diyor herkes. Düzen önemli
Agg0207 neslihanbayram kıllanma yapıyor canım ben önermiyorm helede badem yağı zaten saç çıkartmak için kullanıyorlar karında killanmaya meyilli oluyor gebeyken kıl köklerini iyice güçlendiriyor
Tmtugbaa Ben hiç kullanöıyorum krem çatlamadımda herhangi birşey de sürmüyorum kişiyle alakalı sanırım bu çatlama olayı
neslihanbayram Tmtugbaa 10 haftalık kasiklarimin üstünde çatlaklarım olustu hormonsal bir şey sanırım 🤷♀️
Rbaaydd Ben dalin kullanıyorum pahalı yağları da almayı düşündüm ama doktorum ne kullanırsan kullan çatlayacaksan belki 10 çatlağı 8 e indirir ama yine de çatlarsın dedi çatlamayacaksan da çatlamazsın tamamen vücuduna bağlı yani ☘️
adatuna Feyzaclk şöyle düzenli kullanmayanlarda çatlak oluyordur ama özellikle son 1 ay gece gündüz sürmeniz gerekiyor