SedanurArs Hellloooo! 20 haftalık hamileyim kızım olacak ama isim bulamadık 🥲 özellikle Türkçe isimlere bakıyoruz ama kulağa hitap eden hoş bir isim bulamadık. Öneriniz var mıııı? Erkek olsaydı bebiş yağız koymak istemiştik anlamı çok hoştu ama kızımıza isim bulamıyoruz 😋
Duygudenizzz SedanurArs 31 haftalığız ismimiz Aymira Liya ama masal, ecmel, Simay isimleri de çok hoşuma gidiyor
Blm26 Tomris, ayza , elzem kız bebişimiz olsaydı bu isimler hep aklımdaydı. Belki size de fikir olur. 🤗
abnw SedanurArs bem hamile kalamıyordum, bu sürede sürekli meryem süresini dinliyordum Alllah nasip etti çok şükür hamileyim❤ eger kizim olursa surenin içinde geçen cennet bahçesi anlamına gelen Aden ismini koyacağım inşallah, Aysima da hoşuma gidiyor 🌸
Rabissssscee abnw rabbim gönlünüze göre versin inşallah ♥️ ama bizim kız Aden Liya istiyorduk öyle olacaktı fakat 4 hocaya sorduk hepside Kuran’da Ad’n olarak geçtiğini Aden’in anlamını helak edilen ad kavmi olarak geçtiğini söyleyiş biçimi olarak anlamının değiştiğini ve koymamamızı söyledi bilgilendirmek istedim 🌸
tubimom SedanurArs insan hep daha iyisini bulutmuyum diye düşünüyor bizde aynı dyrumdayiz oğluma şu an Karan da kaldık
abnw Rabissssscee aaa bilmiyordum teşekkür ederim bilgi için. Bende sureyi dinlerken hep kulağıma hoş geliyordu ama anlamının o şekilde olduğunu bilmiyordum :(