Merhaba bebeğin eşyalarını artık yavaş yavaş yıkamaya başlayacağım. Ama hangi deterjanı kullanmalıyım bilmiyorum. Siz neler kullandınız?

gneak Dalin kullanmıştım ben cokta memnun kaldım mis tibi olmuştu ilk hamileligimde şimdi doğuma yakın yine Dalin alicam

gneak ben uni baby aldım onunla yıkadm yenidoğan olan sarı kapaklydi heralde. Kıyafetleri yıkamaya başladım bebek gibi kokuyor sanki hoşuma gitti ☺️Yumuşatıcısınıda aldm ama kullanmadım almasam da olurmuş.
      Bu aldıklarım bitince kesinlikle ebebeğin kendi markasını alicam artık öneren çok oda organik diyolar 5 litre olanindan alıp uni baby nin şişesine doldurup doldurup kullanırım 😅

gneak dalan granül sabunla yıkamıştım ilk gebelikte şimdi 2. Ye hamileyim rahiki mahtum dan doğal içerik sıvı deterjan alıcam

gneak ben uni baby kullanıyorum kızlarımın kıyafetlerine memnunum

gneak babys green doğal içerikli temiz bir deterjan 4aylik olduk daha 1kutu bitmedi çok bereketli, tavsiye ederim

gneak siveno aldım kullanıyorum çok güzel içeriği temiz kokusuda portakallı çok hafif

13 aylik kızım var hâlâ dalin kullanıyorum ben onuda yarim kapak olarak kullanıyorum deterjan fazla kullanmak hicbir zmn ıyi değil

gneak bebeklere yumuşatıcı önerilmiyor canım iki sene hiç yumuşatıcı kullanmadm kızım için