ilaydakaraali tuq_ba Daha 2 gün önce yaptırdım özel hastaneler 2500 ben Gülhiz Karataş hocaya gittim. 1000 tl oldukça ilgili, alakalı buradan aldığım olumlu yorumlar ile gittim bende ve gerçekten dedikleri kadar var. Tavsiye ederim.
Sedaozz tuq_ba gülhiz tarataşa yaptırdım 1000 tlye gayet memnun kaldım güzel inceledi hatta benim böbreklerime ve safra keseme de bakti ultrasonla.
ElaytA tuq_ba eyup ekiciye gittim ilk olarak 1100 TL fiyatı. Detaylı haftasında da liv hospitalde egemen beye gittim o da 2500 TL idi
Harvicell ilaydakaraali Gülhüz hocanın karşıda ekran var mı fotolarda sadece ultrason ekranı var da merak ettim çünkü yandan bakmak zor olur
Matmazel006 tuq_ba özel poliklingi var. Google ya gulhiz karataş yazınca çıkıyor adresi rezidans taydi en son yer degistirmediyse yeri.
ilaydakaraali Harvicell evet ekran var karşınızda ben bol bol fotoğraf çektim eşinizde alıyor oda direk ekran Karşısına oturup çekebilir 🥰
Daisy0000 tuq_ba Ankara Üniversitesi Cebeci Tıp fakültesi hastanesinde yaptırdım çokta memnun kaldım ücretsiz
Mineklc tuq_ba geçen hafta Sinan Tan yaptı 1200 verdik canım çokda memnun kaldık tüm detaylarıyla sizede anlatıp gösteriyor her şeyi