Esayser Ayseirem 2 kişilik ve tek kişilik değişiyor hangisi müsaitse ama 2 kişilik odalar bile kocaman hele cam kenarına denk gelirseniz gece cam kenarında kahve keyfi yapabilirsiniz biz annemle öyle yaptık 😇😅
Fuhen Esayser peki anestezi uzmanı neye göre karar veriyor anestezi şekline bir kaç güne bende gün alacağım kararsızım spinal yada genel olarak
Esayser Fuhen Genel anestezi sanırım istekle olmuyor bir rahatsızlığınız var ise belki söylerseniz o şekilde yönlendirirler ama form doldururken böyle bi seçenek sunmadılar sormadılar.
Ayseirem Esayser kusura bakmayın tekrar bişey sorucam bende 2. Sezeryan olucam ikinciye ne zaman karar veriyolar ve kaç gün sonraya gün veriyolar
Esayser Ayseirem 37. Haftamda gün verdiler 38+3 de doğum yaptım . Boş günleri kendi aralarında konuşuyorlardı bende şubatın son günü olsun uygun görürseniz dedim kabul ettiler . 38 den sonrası için boş herhangi bir güne veriyorlar
Neslikrs Esayser tahlil falan yapıyorlar mı bana 37 tahliller 38 de anestezi uzmanı ile konuşma sonra 38 a gün verme dedi sanırım önce gün mü veriliyor tahliller mi yapılıyor
Esayser Ayseirem Belki bebeğin gelişimine göre değerlendiriyorlardır önce muayne ediyor bebek kilosu falan suya bakıyorlar açılma varmı diye bakıyorlar. Belki 1 haftada biraz daha kilo alır diye düşünmüşlerdir tabi bunlar varsayım
Esayser Neslikrs Tarih verdiği gün kan ekg idrar verdim sonuçlara görede anestezi formu doldurduk muayne oldum .