fatmatunc97 Gunes17 bugün kontrolümüz vardı daha uzuunn uzun bakıyor valla her hastasına ilgisi çok güzel
sulepk-94 fatmatunc97 erson aksuda ilk geldiği zamanlar öyleydi şimdi kimse memnun değil inşAllah bozmaz kendisini
Gunes17 sulepk-94 Abdullah bey asla kendini bozmaz adım gibi emin konuşabilirim 3 senedir tanıyorum kendisini
aycaaydin Papatyam28 hayir bilmiyorum aslinda yabanciyim cevreye evlenip geldim buraya 7 aydir burada oturuyorum
Mettilenmavi Minik1Civciv çerkezköyün içinde instagramdan bakabilirsin orda adresi yazıyor ismi mine_guzelliksalonuu
ecem0509 Ozge818 aklımda olan bir şeyi daha sormak istiyorum kusura bakmayın ama eşiniz doğuma girebildi mi acaba? Özgür bey izin veriyor değil mi? 😌😍
Hilal36-36 Gunes17 ilk doğumum olacak buraya yeni taşındım yaşadığım memeleketteki doktorları az çok tanıyordum çevreden duyduklarım kadarıyla ama burada maalesef kimseyi tanımıyorum evime yürüme mesafesinde olduğu için bir kere optimede gittim
Gunes17 Hilal36-36 optimed de yakın zaten vegaya pek uzak sayılmaz ki benim ilk doğum doktorum Abdullah bey ve mahremiyete de önem veriyor dikiş kontrolüne gittigimde el bile sürmedi ne sorarsan sor her zaman gülüyor yüzü istediğin kadar soru yağmuruna tut çok tatlı
Gunes17 Hilal36-36 aynen öyle dediğim gibi şiddetle tavsiye ederim gözün kapalı için rahat şekilde gidebilirsin