Akcasedanur Smyydmr kesinlikle aynı fikirdeyiz sıkıldım artık benle aynı olanlar doğurdu ama biz hala bekliyoruz 😳
Dina Kizlar bendede 38 oldu bugun ne agri var ne sanci sadece cok ayakta kaldigimda biraz agrim oluyor karnimin altinda bilmem ama cabuk olsun istiyorum
Akcasedanur Smyydmr 😂 çokta strese girmemek lazım belkide yaptıgımız stres doğumu engelliyo olabilir 🤔
Smyydmr Alyaam artık rüyalarıma giriyor.çocuğun içerde sıkıştığını görüyorum çıksada hareket etse rahatlasa diyorum. Rüyamda bile psikolojim bozuk😂
YelizMami Smyydmr 39 + 2 son 5 gün bugün çatı muanesi oldum 1 cm açıklık var eve yolladı doktor son günüme kadar sancımı beklicez bakalım
Sezen07 YelizMami Yok hiç bişeyim yok nolcak bilmiyorum pazartesi belli olcak dedi doktor 40 haftayı bitirdik
YelizMami Sezen07 hadi hayırlısı canm benim de 23 ne kadar zamanım var sancımı bekliyoruz 1 cm açılmam varmış bugün dedi
Sezen07 YelizMami dua et benim de pazartesi kontrol var bende sana ediyim açılmam vs bişey olsun kanala da girmedi sancı da yok açılmada yok