ella97 selam kızlar, bebeğinizin önden gittiği oldu mu? 2/ 3 hafta önden gitmesi durumu olursa ne olur merak ettim, bilgi verir misiniz💖
yanlisanlamaama ella97 en başından beri iki hafta önde gidiyor yapı olarak iri bir bebek olduğunu söylediler üç farklı doktora gittim hepsi de aynı şeyi söylüyor babası da biraz iri doğmuş ona çekmiş diyorlar😀
HanifeAsya ella97 normal doğumu etkiliyormuş sadece canım bizim de baya önden gidiyordu kilosu falan hep 2 hafta önden gitti bi ara beslenmeme dikkat etmedim hemen etkiledi bebeği 100 gr almış 15 günde kafası 2 hafta boyu 4 hafta önden gidiyor demişti genetik etkiliyor dedi bende eşimde uzunuz o yüzden boyu uzun demişti doktorum suan mesela normal diyor
Ecearel2022 ella97 oğlum hep önden gidiyordu birşey olmadı 38. Haftada 3.570 doğdu çünkü son hafta covit oldum kilo olmadı
yanlisanlamaama ella97 sezeryan olma olasılığı var tabi 🥲 doğum haftası olarak doktor belli olmuyor bazen erken gelebiliyor bazen de normal zamanında geliyorlar dedi zaman gösterecek yani
HanifeAsya ella97 mssele durusu da komik benim çocuğun 😀 simit gibi duruyor kafası da ayakları da aşağıda heralde sığamıyor 10 kilo aldım sadece 62 ile hamile kalmıştım yeri dar geldiğinden sanırım 33 de dünyaya gelmek istedi durdurdular 😀
HanifeAsya ella97 hastanede yattım csnım serumlarla ilaç verdiler sancıyı kestiler evrede sancı önleyici ilaç kullanıyorum şimdi
Zumraninannesi06 ella97 benimde bebeğim 2 hafta önden gidiyordu kilosunda normallerinden fazlaydı boyuda hamdolsun şimdi kollarımda. Sen yine doktoruna sor kuşku kalmasın içinde 💖
Minis122 ella97 beninde 2 hafta kadar onde gidiyor. Ama.olumsuz bisi demedi doktorum iri bebek olcak dedi kizimda biraz iriydi. Oglumda ayni
Minis122 Fatma027 ilk kizim 30 haftaliken 1800 grdi meseels ama dogumda 3600 dogdu sezeryan oldu ama catim dar oldugu icin