Shdnvshr Melek1413 öncelikle çok geçmiş olsun. Aynı durumu ben geçen yıl yaşadım. Kese göründü ama kap atışları gözükmedi. ⅞ haftalık filandı. Doktorum da aynen şunları söyledi. Sağlıksız gebelik olduğunu ve hemen alınması gerektiğini eğer biraz daha beklersek gelişimi olmaz rahmi daha kötü etkiler. O gün öğrendiğimde ⅘ gibiydi ertesi sabah acil kürtaja alınmıştım. Ama sana şiddetle tabsiyem Sen yine vaktin var ise başka doktorlara da git aklında şüphe kalırsa ömür boyu sennle gider. Benim takibimi yaptığım ve güvendiğim doktorumdu. Çok geçmiş olsun tekrardan
elifcicek_07 Olay kalp atışı değil yalnız burda herkes kalp atışından gem vurmuş ama, en azından yolk sac görünürdü yolk sac için 6 hafta zaten gecikmiş ideal süre bu zamana kadar görünmesi lazımdı. Üzgünüm inşallah bir mucize olur sizin için
Shdnvshr Melek1413 şöyle söyliyim herşeyin bir zor yanı var. Adet gördüğümüzde bile zorlantılaro var. Ama siz iyi olmaya odaklandığınızda emin olun içinizdeki gücü hissediyorsunuz. Girmeden önce stresli ve heyecanlı oluyor ama uyutulduğunuzda odanıza getirildiğinizde hersey bitmiş oluyor birşey anlamıyprsunuz. Sonraki süreç ise tamamen bedeninize kalmış. Siz iyi olmaya odaklanırsanız süreç en hasarsız ve en iyi şekilde atlatılır. Yine tabsiye vereceğim ki sonuçta bir kayıp söz konusu. Acınızı doya doya yaşayın ve hemen yenisine odaklanmayın. Sağlıcakla ve hayırla atlatın inşAllah
ilkmommylikheyecani Canım 6. Haftada kalp etışı duyulmuyor ki zaten ben 6 da keseyi gördüm 7 de kalp atışını duydum
BurcuArya35 Melek1413 biraz daha bekle canm daha cok erken tabi Dr lar bizden daha iyi anlıyor onlar görüyor biliyor ama dilersen baska bir Dr a daha görün bende yaşadım bebek vardi ama kalp atışı yoktu sağlıksız almamız gerekiyor demişti Dr sonra başka bir Dr a göründüm oda aynı şeyi söyledi ozaman aldırdık
bastet Melek1413 Bence bekleyin benim 9. Haftada duyuldu kalp atışı, şuan 16+2 gayet sağlıklı çok şükür
Gurbet_krdmn Melek1413 bence başka bi hastanede başka bir doktora görün. Bazen doktorlar insanın psikolojisini bozuyor bende hamileyim doktorumu değiştirdim ilk doktorum sürekli bebeğim dusecekmis sagliksizmis gibi davranıyordu psikolojim çok bozulmuştu çok şükür 29.haftamdayim ve şimdiki doktoruma göre de gebeliğim gayet sağlıklı ilerliyor.
cauuv1 Melek1413 bekle tabiki 6 hafta bile erken 9. Haftada kalp atısı duyan var dua edicem 7 de duydum bende. Ve baska doktora gitmeni öneririm neye göre saglıksız dıyormus
Gamze772 Melek1413 yanıltmak istemem ama 8.haftalarda duyanlar var kalp atışını ağrınız kanamanız yoksa bekleyin tabi ama başka bir doktor kontrolüne daha gidebilirsiniz
Balahatunn 5 haftalikken bebek gorunmeyebilir. Neden sagliksiz dedi ki. 5+2 de gittigimde sadece keseyi gordum ben de. Kalp atisi icin 2 hafta sonra gel dedi.
Suheyla2 Melek1413 daha 5 haftalık sadece kese var bebek yok bile 8 haftaya kadar bekle hiç birşey kaybetmezsin 8haftalık olunca kalp atılı duyulmazsa o zaman kürtaj bazı doktorlar gerçekten insanı sadece korkutmak için varlar