peri5860 Gullll2505 Yok şükür kuzum da işte ikili test üçlü test cinsiyet vs derken sık girmiş oldum Dr değişikliği yaptım bir de her gece rüyama giriyor kendi ellerimle zarar verdiysem yavruma diye 😟😔😭
aalparslanaselll masal-12345 bilmiyorum ki canım hayal kırıklığına uğradım ben 2 hafta sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum sen ne zaman gideceksin?
masal-12345 aalparslanaselll ya ben bı hafta oldu gideli ayda bir gidiyom öyle doktor dedi detayliya giderim bı dahakine bır sorun çıkmazsa ama bel ağrılarım çok mide bulantım flnkalcabkemigime varana kadar aciyo bı iş yapınca
aalparslanaselll masal-12345 dikkat et kendine canım bütün hamile olanlar kendilerine daha fazla dikkat etmeli mideni ne rahatlatıyorsa onları yemeyi dene canım
Gullll2505 peri5860 Şehir hastanesine mi gidiyosun canm normal de şu tarihte tekrar gel demeleri lazım
Gullll2505 peri5860 Hayırlı öyle şeyler düşünme kafaya taktığın için bilinçaltına bağlı olarak görmüşsündür rüyayı oku yatmadan dua et hic biseyi yoktur minik bebisin🤲🥰
_busra Espaz randevu bulmak o kadar zor ki. Ben de öyle randevu buldukça gidebiliyorum. Gülsün hanımın da randevu sistemi anında doluyo. Doğumu orda mı düşünüyosunuz
masal-12345 aalparslanaselll çok sağ ol cnm tabi öyle ama gerçekten iki tane çok zor mus hepimiz dikkat etmeliyiz sağlıcakla umarım alırız kucagimiza.
peri5860 Gullll2505 Evet oraya gidiyorum hiçbiri bilgi vermedi canım demedi ki şu zaman gel ben de bilinçsiz olduğum için gittim yani ne bileyim ayda bir gidiliyor araştırdım öğrendim resmen hayatımın şokunu yaşadım ya
pediatrihemsiresi aalparslanaselll merhabalar 16 haftalık gebeyim, buharada bugün hümeyra hanıma muayene oldum sanırım onunla devam edicem bir kez fatma aydına bir kezde şehir hastanesinde merve hanımda muayene olmuştum
Gullll2505 peri5860 Orada ki doktorlar çok umursamıyor gitsen de bir gitmesen de hatirlamiyolar bile ben ilk hamileliginde gidiyordum bazı sıkıntılardan sonra suanki hamilelikte özeli tercih ettim