Yagmure ErdemirinAnnesi 20+1 yani geçtiğimiz cumartesi yaptırdık ama nazlı kızım yüzünü göstermedi bir türlü cumartesi tekrar gideceğim onun dışında çok şükür bi problemimiz yok 🥰
Zehross03 Zeyneparsln nasıl her muayenede veriyolar yaa :( ben özele gidiyorum renkliye sokmadı henüz 19. Haftadayım saçma sapan ultrason fotoğraflarımız hep
bsraa16 Zehross03 renkli çıkartması yok diye siyah beyaz veriyor ama her kontrolde ultrasonda bizde renkli görüyoruz 10. Haftadan beri
Zeyneparsln Zehross03 Hastaneden hastaneye değişiyor o zaman nasıl özel hastane vermez ki garip. 12. Haftamdan beri her seferinde veriyor 33 deyim
burcudemirr Zehross03 banada özelde fotoğraf veriyorlar detaylıca hem siyah hem renkli hemde 3 boyutlu inceliyor doktorum ama benimki klinik yeni açıldı aletler com yeni ama özel harabeleri bilmiyorum nasıldır devlette zaten vermiyorlar ama bulunduğum ilçeye yeni açıldı oraya gittim ilk defa ve ultrason resmi verdi diyor siyahtı tabi devlette renkli yok ama herhalde yine aletler yeni diye foto verdi yoksa sanmıyorum normal devlet hastanesi gibi vermezdi yeni olduğu için verdi başka bir özel hastaneye gidicem detaylı ultrason için ay sonu orası nasidlid gidince gorcez bakalım
rumeyshaan Gulsen-necmettin organlara tek tek bakiliyor ikili uclu testi yaptirmamistim ama bunu yaptirdim bence yapilmasi sart olan bir test
Bircan-12 Detaylı ultrasonu devlet hastanesinde yaptıran var mı nasıl randevu alabiliriz detaylı için
Zeyzey055 Bircan-12 muayene için doktorların birinden randevu alın ve detaylı için yonlendirsin sizi daha sonra ultrasonla ilgili birime gidip gün veriyorlar 2 3 ay önceden almanız gerekli çoğu yerde sıra kalmamış oluyor tanisiniz varsa da ayarlayabilir
aydan_ gulayaakgun bize de 20. Hafta da böbrekte genişleme var dedi, ama erkek bebeklerde genelde görünüyor dedi, doğum sonrası ultrason önerilir diye yazdı rapora, sizin cinsiyetiniz ne?
gulsahklkn PrensinAnnesi61 İstanbul Bahçeşehir İstinye üniversite hastanesinde yaptırdım burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine gittim çok memnun kaldım doktordan zaten eski çatıştığım hastaneydi ama doktor hakkında bi bilgim yoktu 😊
Rukiye_666 gulayaakgun normal ultrason da mı muayene ediyo yoksa vajinal mı canım bnde 19. Haftadayım hiç devlete gitmedim henüz özele gittim ama doğum için bazen istiyorlarmış peritanoloji raporunu devlete yönlendirdi doktorum haftaya gitcem inşallah da
Taskaya96 ErdemirinAnnesi şuan 21+3teyiz kısmetse cuma gün detaylı ultrason randevumuz var heycanlıyım 🥰
Seribanakkurt 23+4 haftalıkken girdim farklı bir bekleyisle girdim ama normal ultrasyon gibi siyah beyaz renkteydi doktor iç organlarına baktı kendisi anlatarak gösterdi yine pek anlayamadım ama ben herşeyi sağlıklı olduğunu söyledi çok şükür
rumeyshaan ErdemirinAnnesi ben 23+6’da yaptirdim daha cok kilo alir da yuzunu net gosterir diye, gostermedi 😂 neyse ki saglikli bebisimiz
Mina40 Zeyzey055 mhrs yi arıyoruz demi canım doktor yeşil alan açtım dedi ama başka bir bilgilendirme yapmadı bana
KE_A Doktorum 2li tarama sırasında detaylı ultrason da istedi perinatoloji ye yonlendirdi, kanamalarim oluyor bir sıkıntı var mi yok mu bakalım diye, haftaya 12.haftamda detaylı ultrason a giricem bilmiyorum bu kadar erken mi oluyor