Dilekmdky Yagmur_35 bakalım inşallah rahat insanların saçmalıklarından şimdi ki gibi uzak huzurlu bir lohusalık olur :)
MelisBerdo Sila66 son doğum tarihi yani 40+0 benim de 24 Mayıs. Ama her şey yolunda giderse 16 mayısta alacak doktor 🐣
serpil1baby D_cakmak54 38 den sonra alıyorlar canım bir riskin yoksa. 38 de tüm gelişimi tamamlaniyor artık🙏
deryaduman47 Tubag1 4 temmuz dedi tahminen şikayet olarak midem çok yanıyor ve vajinada ağrım var batma hissi oluyo sanki ve uyurken çok zorlanıyorum
Tubag1 deryaduman47 bana da 4 temmuz dedi benim de inanılmaz mide yanmam var ve asla geçmiyor ağlasam yeridir o kdar kötü merak ettiğim bu yanma geçicek mi yoksa bundan sonra artık böyle mi
yagmur089 Sila66 sezeryanmi sezeryanin gunu belli oluyor en azindan normalde oda yok ne zmn dogurursan artik 😂 bekliyoruz baklim ne zmn gelcek diye saglikla gelsinler inşallah
ilaydacetin42_42 meva_asil_moms Benim doğum günümde inşallah sağlıklı huzurlu kucağınıza alırsınız hayırlı evlat olsun
SSEDEFFFF Tubag1 Azalabilir ama geçeceğini sanmam canım tabi farklılık gösterir elbette ama benim geçmedi 35 haftama girdim sayılır hala devam son gaz maden suyu iç bana çok iyi geliyo soğuk iç biraz rahatlarsın 👍🏻
Babymom22 Tubag1 bunun için rennie duo yazdı doktorum mide yanmam olmuyor Elhamdülillah, doktorun ile görüş :)
SSEDEFFFF Buraya göre 37 gün rabbim herkese kolaylık versin sağ salim evlatlarına kavuşsun herkes 🙏🏻🙏🏻💙👶
elifaycan20 Sila66 kız ben 23 mayısta sezeryan oluyorum çatı muayenesinden çıktım sjsjjsjs demiştim erken doğurcam bu gidişle diye 🤣🤣