D_cakmak54 serpil1baby ben şuan 33+2 yım Sakarya’da devlete gidiyorum ikinci olduğu için yine sezeryan olacak ama çoğunlukla 37+ da mi 38+ da mı alıyorlar diye merak ediyorum çok heyecanlıyım size bı sormak istedim 🥰
serpil1baby D_cakmak54 38 den sonra alıyorlar canım bir riskin yoksa. 38 de tüm gelişimi tamamlaniyor artık🙏
femme Sila66 30 haftaligim dolu dolu 10 haftamız var bakalim ne kadar sonra gelicek . Allah herkesi sağlıkla bebeklerine kavuştursun insallah
EsraNida Bizde 36 olduk hala anne olacağıma inanamıyorum. Çok garip ama çok güzel bir duygu sabırsızlıkla mis kokusunun üzerime sinmesini bekliyorum ❤️ Hepimiz bunu yaşayalım inşallah
Yagmur_35 Dilekmdky bende öyle aynı balık burcuyum aksine enerjik oldum toplasan iki üç kere ağlamışımdır hiç aşermedim bakalım lohusalıkta nasıl olucam inşallah böyle olurum yine 🤩
Dilekmdky Yagmur_35 bakalım inşallah rahat insanların saçmalıklarından şimdi ki gibi uzak huzurlu bir lohusalık olur :)
Canan-02 Sila66 valla benim 13 gün kaldı duygusallık falan yok artık gelsede kurtulsam diyorum aşırı sıkıldım
Fatmaa04 Sila66 uygulama bize de 28 Mayıs olarak görünüyor 18 gün var ama bakalım kaçıncı haftada gelir kızım 🌸💕