Doğumunuza Kaç Hafta Kaldı? 🤍
Sila66 sağlıcakla kucağına alırsın inşallah😊Benim dr um 37 38 de alıyor ne güzel 39 a kadar bekletmiş dr un
Sila66 35+1deyim ciğer geliştirici iğnelerin yapıldı şimdiden sonra her an 😍
Nurgizemm0 hayırlı saglıklı ınsallah 🌸
Yarın sabah inşallah 🥹
Deryaselin ayyy ne guzelll 🤍😍 saglıkla gelın😍🫶🏻
Sila66 3 aylıgız daha 😇
yagmur54_72 yarısı 😍🥺
Deletedmom_116 bu normal bi durum merak etme. Bendede sag gögüs altımda uyuşma oldu bebegim hep sağtarafa toplanıyordu. Karnımı kaşırken sağ tarafı sanki hissetmekte zorlanıyodum o derece uyuşuk oluyordu
ggulsaahhhhhh bende tam 31+4 üm🥰 ve çok heyecanlıyım 2.gebeliğim Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah
Uygulamaya gore 17 gun yani 2 hafta doktorum 26 mayis diyor 37+4 olduk bakalim bence 26 dan once gelir hayirlisi gerci henuz bir belirti sanci filan yok ben ben 15 mayista dogmasini isterim babasiyla ayni gun
mercan88 benim ikinci doğumum olacağı için 🤣 aslında ilkinde de hiç yoktu normalde sabırsız tahammülsüz duygusal insanımdır ama hamilelikte müthiş bir metaneti koruyorum . Bugün son olarak bir kaç hamur işi yapıp buzluğa attım evi sildim süpürdüm şuan resmen yamuk yumuk yürüyorum 😂 ha bu arada 9 ayda ilk defa bugun bu kadar enerjiktim gece acısı fena çıkacak